Hugh Johnsons wijngids 2017

Hugh Johnsons wijngids 2017 - Hugh Johnson | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Hugh Johnsons wijngids 2017. De zoveelste, jaarlijkse uitgave van Hugh Johnsons - gerenomeerde wijnkenner - begeesterd me al van in den beginne wanneer ik zijn - toen nog engelstalige - wijnatlas kocht! Nu is die gekende wijnatlas ook in het nederlands te verkrijgen ... Bureau ISBN - Hugh Johnsons wijngids | 2015 ... . Hugh Johnsons wijngids 2017. Hugh Johnsons wijngids: de bijbel van de ultieme wijnkennerDeze gids is niet alleen onder kenners, maar ook voor de... Hugh Johnsons wijngids 2016, de absolute bijbel in wijnland! Al 39 jaar beschrijft Hugh Johnson in zijn wijngids alles wat er te weten valt over wijn. In deze nieuwe editie komen alle wijnlanden, druivenrassen en wijnstreken weer aan bod. Bovendien is er dit jaar extra ... Hugh Johnsons Wijngids 2018, Hugh Johnson - 9789000359615 ... ... ... Hugh Johnsons wijngids 2016, de absolute bijbel in wijnland! Al 39 jaar beschrijft Hugh Johnson in zijn wijngids alles wat er te weten valt over wijn. In deze nieuwe editie komen alle wijnlanden, druivenrassen en wijnstreken weer aan bod. Bovendien is er dit jaar extra aandacht voor publiekslieveling en "Koningin onder de druiven', de Riesling. Hugh Johnsons wijngids: de bijbel van de ultieme wijnkenner Deze gids ...

INFORMATIE

AUTEUR
Hugh Johnson
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hugh Johnsons wijngids 2017.pdf

OMSCHRIJVING

Hugh Johnsons wijngids: de bijbel van de ultieme wijnkennerDeze gids is niet alleen onder kenners, maar ook voor de beginnende wijnliefhebber de meest betrouwbare en complete wijngids. Al 40 jaar beschrijft Hugh Johnson in zijn wijngids alles wat er te weten valt over wijn. Natuurlijk komt in deze editie alle wijnlanden, druivenrassen en wijnstreken weer aan bod. Ook geeft Johnson zijn deskundige oordeel over duizenden wijnen en geeft up-to-date informatie over trends, producenten en ook welke wijn het beste past bij welk gerecht."Ronduit onmisbaar voor een ieder die ook maar iets meer wil weten over rood, wit en rosé is Hugh Johnsons wijngids. Een naslagwerk waarin geen enkele verschuiving of trend in de wijnwereld onopgemerkt blijft.' – Harold Hamersma, NRCOver de auteurHugh Johnson is een van de bekendste wijnauteurs ter wereld. Voor zijn bijdrage aan de wijnbouw is hij zowel in Frankrijk als in Engeland onderscheiden. Samen met Jancis Robinson, de grande dame van de wijn, schreef hij ook de Wijnatlas. Ze worden wel omschreven als 'de Bordeaux en de Bourgogne' van de wijnschrijvers. Hugh Johnson is ook te volgen op Twitter.

Wil je het boek lezen?Hugh Johnsons wijngids 2017 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hugh Johnson. Lezen Hugh Johnsons wijngids 2017 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN