Het rode boekje voor verkopers

Het rode boekje voor verkopers - Jeffrey Gitomer | Tiliboo-afrobeat.com

... Boekje voor verkopers. 22 februari 2007; Een geweldig compact en handzaam adviesboek dat je steeds weer oppakt ... Boeken voor de Verkoper vind je op Nationale Beroepengids ... . Met veel humor en 'recht door zee' commentaar geeft Gitomer waardevolle tips en laat je nadenken over zaken op een manier die confronterend maar zinvol is! Zijn Little Red Book of Selling, Het Rode Boekje voor verkopers met de 12,5 principes voor megaverkopen, grossiert in dit soort omkeringen. Het boek is al jaren een bestseller: er zijn meer dan drie miljoen exemplaren van verkocht. Gitomer is recht ... 5 must read boeken voor verkopers | Intermediair ... . Het boek is al jaren een bestseller: er zijn meer dan drie miljoen exemplaren van verkocht. Gitomer is recht voor zijn raap, enthousiast, dwingend en meeslepend. Het Rode Boekje voor verkopers. 22 februari 2007; Een geweldig compact en handzaam adviesboek dat je steeds weer oppakt. Met veel humor en 'recht door zee' commentaar geeft Gitomer waardevolle tips en laat je nadenken over zake...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeffrey Gitomer
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Het rode boekje voor verkopers.pdf

OMSCHRIJVING

Strategie├źn en antwoorden van een allround verkoper, de auteur van de bestseller The Sales Bible.Het boek dat op ieder nachtkastje, in iedere aktetas en in elk dasboardkastje van verkopers hoort te liggen. Om keer op keer door te bladeren en de informatie tot je door te laten dringen. Vol met tips, adviezen, lijstjes, onliners en cartoons!

Wil je het boek lezen?Het rode boekje voor verkopers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeffrey Gitomer. Lezen Het rode boekje voor verkopers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN