Dagen van inkeer

Dagen van inkeer - A.M. Homes | Tiliboo-afrobeat.com

...n van inkeer schrijft A.M. Homes met de voor haar zo kenmerkende humor en compassie over het moderne leven ... Dagen van inkeer (e-Book) - A.M. Homes | Boeken.com ... . Bijna dertig jaar na het verschijnen van haar debuutbundel De veiligheid der dingen weet ze ook nu opnieuw de oppervlakkigheid en hypocrisie van Amerika bloot te leggen, zonder daarbij het menselijk aspect uit het oog te verliezen. Zo komen in het titelverhaal twee oude vrienden ... In Dagen van inkeer schrijft A.M. Homes met de voor haar zo kenmerkende humor en compassie over het moderne leven. Bijna dertig jaar na ... PDF Tien dagen van inkeer en Jom Kippoer - JOODS LEVEN ... .M. Homes met de voor haar zo kenmerkende humor en compassie over het moderne leven. Bijna dertig jaar na het verschijnen van haar debuutbundel De veiligheid der dingen weet ze ook nu opnieuw de oppervlakkigheid en hypocrisie van Amerika bloot te leggen, zonder daarbij het menselijk aspect uit het oog te verliezen. In Dagen van inkeer concentreert Homes zich op de menselijke relaties en het dagelijkse leven van Amerikanen die alles hebben wat hun hartje begeert.Dit is de derde verhalenbundel van Homes. Recent verschenen verschillende van haar romans in het Nederlands,...

INFORMATIE

AUTEUR
A.M. Homes
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Dagen van inkeer.pdf

OMSCHRIJVING

In Dagen van inkeer schrijft A.M. Homes met de voor haar zo kenmerkende humor en compassie over het moderne leven. Bijna dertig jaar na het verschijnen van haar debuutbundel De veiligheid der dingen weet ze ook nu opnieuw de oppervlakkigheid en hypocrisie van Amerika bloot te leggen, zonder daarbij het menselijk aspect uit het oog te verliezen. Zo komen in het titelverhaal twee oude vrienden elkaar weer tegen tijdens een congres over genocide - zowel op spiritueel als fysiek vlak herontdekken ze elkaar en ze vinden troost in aloude tradities. In het satirische 'Een prijs voor iedere speler' wordt een man genomineerd voor het presidentschap terwijl hij boodschappen doet met zijn gezin. En in 'Hallo allemaal' schrijft Homes over een familie die zich volledig richt op uiterlijk vertoon, uit angst om hun gevoelens te moeten onderzoeken.Dagen van inkeer is het eerste nieuwe werk van Homes sinds het bekroonde Vergeef ons en een belangwekkende toevoeging aan het oeuvre van een moedige, visionaire auteur.

Wil je het boek lezen?Dagen van inkeer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.M. Homes. Lezen Dagen van inkeer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN