Bouquet e-bundel nummers 3473-3480, 8-in-1

Bouquet e-bundel nummers 3473-3480, 8-in-1 - Maggie Cox | Tiliboo-afrobeat.com

... e-bundel nummers 3473-3480 (8-in-1) Bouquet #Bundel 3473-3480 ... Bureau ISBN - Barsten in het ijs - datboek.nl ... . Auteur(s) Maggie Cox, Lucy Ellis, Catharine George, Lynn Raye Harris, Sharon Kendrick, Miranda Lee, Sandra Marton, Maisey Yates Vertaler(s) Luisa Batista, Fritz Boeringa, Mirjam Bonné-Nollen, Erica Disco, Tasio Ferrand, Ellen Melchers, Sylvie Pellema, Silvia Simons. Bouquet e-bundel nummers 3473-3480, 8-in-1 EBOOK Tooltip Ebooks kunnen worden gelezen op uw computer en op daarvoor geschikte e-readers. Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Bouquet Lees ... bol.com | Bouquet e-bundel nummers 3408-3415 (ebook ... ... . Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Bouquet Lees „Bouquet e-bundel nummers 3473-3480 (8-in-1)" door Maggie Cox verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Kiest u voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heeft u in één keer alle ach...

INFORMATIE

AUTEUR
Maggie Cox
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Bouquet e-bundel nummers 3473-3480, 8-in-1.pdf

OMSCHRIJVING

Kiest u voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heeft u in één keer alle acht Bouquet-romans (nummers 3473 t/m 3480) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks!(1) DE KUS VAN DE SJEIK van LYNN RAYE HARRIS - Moet ze de man die voor haar staat geloven? Isabella twijfelt aan alles. Sjeik Adan ibn Najib Al Dhakir gebiedt haar met hem mee te gaan. Omdat ze zijn vrouw zou zijn...(2) DIAMANTEN EN KAVIAAR van LUCY ELLIS - Met zijn buitensporige rijkdom en macht is Serge Marinov gewend dat hij nergens om hoeft te vragen. Maar dan kruist de bekoorlijke Clementine Chevalier zijn pad.(3) VERBODEN LIEFDE van SHARON KENDRICK - Jack vreest dat Ashley hem zal verlaten zodra ze zijn geheim ontdekt. Maar hoelang kan hij de vreselijke waarheid nog voor haar verborgen houden?(4) EEN ONVERWACHTE SCHAT van CATHERINE GEORGE - Katherine wéét dat het verkeerd is te vallen voor haar opdrachtgever, Roberto de Sousa. Maar hij is zo ongelooflijk aantrekkelijk!(5) TROTSE ARGENTIJN van MAGGIE COX - Andreas Xenides biedt kamermeisje Cleo een miljoen als ze een maand lang doet alsof ze zijn minnares is. Als hij haar eenmaal in zijn armen heeft, beseft hij dat één maand veel te kort is!(6) WILDE HARTSTOCHT van SANDRA MARTON (El Sueño) - Na een leven vol spanning, avontuur en gevaar keert Jacob Wilde terug naar de familieranch, in de hoop daar rust te vinden. Dan ontmoet hij Addison, en meteen is het met zijn rust gedaan!(7) VUURWERK EN VERLANGEN van MIRANDA LEE - Als Violet merkt wat de zinderende blik van de knappe Leo Wolfe in haar losmaakt, wil ze meteen vluchten. Dat zou echter in strijd zijn met haar voornemen.(8) ONBESCHAAMD VOORSTEL van MAISEY YATES - Een leugentje om bestwil moet kunnen, vindt Paige. Maar misschien had ze toch beter niet rond kunnen bazuinen dat ze zich heeft verloofd met haar baas, Dante Romani.

Wil je het boek lezen?Bouquet e-bundel nummers 3473-3480, 8-in-1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maggie Cox. Lezen Bouquet e-bundel nummers 3473-3480, 8-in-1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN