Zomertijd

Zomertijd - J.M. Coetzee | Tiliboo-afrobeat.com

...ijd 2021 en Wintertijd 2020. Klok uur vooruit of klok terug / achteruit zetten? ... Zomertijd 2020 - beleven.org ... . Bekijk hier wanneer de klok een uur vooruit of achteruit gezet moet worden in o.a. 2020. Zomertijd (in België ook vaak zomeruur) is de tijd die gedurende de zomermaanden wordt aangehouden door de klok een uur vooruit te zetten; dit wil zeggen de klok een uur voor te laten lopen op de standaardtijd, die in dit verband ook wel wintertijd genoemd wordt.. In de zomer komt de zon zo vroeg op dat het al licht is terwijl de meeste me ... Meer dan 100 gratis afbeeldingen van Zomertijd en Zomer ... ... .. In de zomer komt de zon zo vroeg op dat het al licht is terwijl de meeste mensen nog slapen. Klok verzetten voor de Wintertijd 2020 en Zomertijd 2021. Klok verzetten doen we elk voorjaar op de laatste zondag van maart en elk najaar op de laatste zondag van oktober. We doen dit in verband met de ...

INFORMATIE

AUTEUR
J.M. Coetzee
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Zomertijd.pdf

OMSCHRIJVING

Een jonge biograaf die schrijft over de overleden John Coetzee, interviewt mensen die belangrijk zijn geweest voor de auteur - een getrouwde minnares, lievelingsnicht Margot, een Braziliaanse danseres, vroegere vrienden en collega's. Een soms hartverscheurende, soms uiterst geestige roman.

Wil je het boek lezen?Zomertijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.M. Coetzee. Lezen Zomertijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN