OP DE VLEUGELS VAN DE WIND

OP DE VLEUGELS VAN DE WIND - Dineke Epping | Tiliboo-afrobeat.com

...ge mensen maken de oversteek naar Amerika in 'Op de vleugels van de wind' van Dineke Epping ... De 10 beste afbeeldingen van Gedragen op de vleugels van ... ... . Engeland, 1856. De toekomstplannen van Katie Shellesdale vallen in duigen als uitkomt dat haar vader betrokken is bij een grootschalige fraudezaak en haar vriend hun verloving verbreekt. Vier jonge mensen maken de oversteek naar Amerika in `Op de vleugels van de wind van Dineke Epping. Engeland, 1856. De toekomstplannen van Katie Shellesdale vallen in duigen als uitkomt dat haar vader betrokken is bij een grootschalige fraudezaak en haar vriend hun verloving verbreekt. Vier jonge mensen maken de oversteek naar Amerika in `Op de vleugels van de wind van Dine ... Op de vleugels van de wind - Romans - Het Zoeklicht ... . Vier jonge mensen maken de oversteek naar Amerika in `Op de vleugels van de wind van Dineke Epping. Engeland, 1856. De toekomstplannen van Katie Shellesdale vallen in duigen als uitkomt dat haar vader betrokken is bij een grootscha...

INFORMATIE

AUTEUR
Dineke Epping
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
OP DE VLEUGELS VAN DE WIND.pdf

OMSCHRIJVING

Vier jonge mensen maken de oversteek naar Amerika in 'Op de vleugels van de wind' van Dineke Epping. Engeland, 1856. De toekomstplannen van Katie Shellesdale vallen in duigen als uitkomt dat haar vader betrokken is bij een grootschalige fraudezaak en haar vriend hun verloving verbreekt. Als haar penvriendin Juliette haar uitnodigt voor een bruiloft in New York ziet Katie een kans om aan haar geruïneerde leven te ontsnappen. Tijdens de overtocht naar Amerika raakt Katie bevriend met Jim, Scotty en Megan, die net als zij het verleden willen ontvluchten. De gebeurtenissen aan boord stellen hun geloof en hun hoop voor de toekomst op de proef. Kunnen ze op tijd afrekenen met angst, haat en schaamte? Het romantische verhaal van 'Op de vleugels van de wind' kenmerkt zich door een prachtige boodschap over hoop en bemoediging, waarmee het Dineke Epping zich schaart onder de grote namen in het genre van de historische roman, zoals Lynn Austin en Kim Vogel Sawyer.

Wil je het boek lezen?OP DE VLEUGELS VAN DE WIND in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dineke Epping. Lezen OP DE VLEUGELS VAN DE WIND Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN