Alles onder controle

Alles onder controle - Geertrude Verweij | Tiliboo-afrobeat.com

...onder controle (Paperback). 'Baer schrijft goed, informeel en helder ... Alles onder controle? | Bosch Car Service J.T. van Steyn ... . Voor dwangslachtoffers of hun begeleiders is dit on-Amerikaans nuchtere boek... In 'Alles onder controle' vertellen vijftien van de beste highrisk sporters ter wereld openhartig over hun hoogtevrees en de andere uitdagingen die zij tegenkomen, én over de methoden die zij gebruiken om elke keer weer hun doel te bereiken. Alles onder controle? De ontwikkeling van de mens gaat door en dat brengt voor- en nadelen met zich mee. Een van de zaken die we proberen te realiseren is dat wij alles be ... VPRO Tegenlicht Meet Up #179 : China: alles onder controle ... ... . Een van de zaken die we proberen te realiseren is dat wij alles bepalen, we willen de controle en dat zou het leven maakbaar maken. En mogelijk ook voorspelbaar, maar dat vinden veel mensen niet echt erg. China: alles onder controle . 31 mei 2020 . U bent hie...

INFORMATIE

AUTEUR
Geertrude Verweij
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Alles onder controle.pdf

OMSCHRIJVING

Eigenlijk is het niets voor Vera Meier om spontaan een bezoekje aan een oude vriendin te brengen.Ze houdt van orde en regelmaat en zou het liefst haar hele leven tot op de minuut plannen, maar het lijkt wel of de ene onregelmatigheid de andere meebrengt. Haar relatie is voorbij, ze heeft ontslag genomen en ze besluit zelfs vrij onverwacht voorlopig bij Mariska en haar familie te blijven om te helpen met de verzorging van Mariska's zieke vader.Het duurt niet lang voor Vera het gevoel begint te krijgen dat er dingen niet kloppen. Ze wijt het aan het totale gebrek aan regelmaat in het huis, maar na een tijdje begint ze toch te vermoeden dat er meer aan de hand is. Dat ze daarnaast ook nog worstelt met haar nog niet verwerkte gevoelens voor haar ex en een groeiende sympathie voor Mariska's neef, zorgt voor meer onrust dan haar lief is.

Wil je het boek lezen?Alles onder controle in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geertrude Verweij. Lezen Alles onder controle Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN