Silence, please!

Silence, please! - Cath Luyten | Tiliboo-afrobeat.com

...ilence, Please!' brengen we een fascinerende inkijk in onze gewoontes ... Silence Please - Home | Facebook ... . Waarom wij vandaag wel of niet stilte opzoeken. Waarom vragen we bijvoorbeeld een minuut stilte bij verlies? Het gaat over gedrag van ons allen, maar bovenal ook van de vier gasten op scène, die op hun manier een intrigerende, maar totaal andere band hebben met ... 'Silence, please!' is een filosofische en artistieke zoektocht naar stilteplekken. Zowel naar de innerlijke als de fysieke plek. Deze voorstelling leg ... Silence, please! | Boek, online test & theatertournee ... . Zowel naar de innerlijke als de fysieke plek. Deze voorstelling legt zijn oor te luister bij schrijvers, muzikanten, psychologen en filosofen. Een fotograaf gaat luwteplekken opzoeken en verwerkt dat in het decor. Silence, please! biedt ook een uitgebreide stilteatlas, met bijzondere stiltegebieden en -plekken waar je je voor korte tijd of een langer verblijf kunt terugtrekken. Toon meer Uit...

INFORMATIE

AUTEUR
Cath Luyten
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Silence, please!.pdf

OMSCHRIJVING

Cath Luyten zoekt, onderzoekt en bezoekt de stilte.In Silence, please! zoekt Cath Luyten naar de rust en stilte waar we allemaal zo naar snakken, naar het verlangzamen en verstillen in het leven van alledag. Dat doet ze met inzichten en technieken die haar worden aangereikt door componist Jan Swerts, psychiater Dirk De Wachter, kunstenares Delphine Boël, theaterman Josse De Pauw, tv-vrouw Annemie Struyf, wiskundige en filosoof Jean Paul Van Bendegem, actrice Barbara Sarafian, zanger-muzikant Guido Belcanto, radiopresentatrice en vlogster Linde Merckpoel en drumster Isolde Lasoen.Zijn er momenten in het dagelijks leven die uitnodigen de stilte te omarmen? Heb je heilzame rituelen of gewoontes waarbij je de stilte opzoekt? Hoe nuttig is een digitale detox? Wat is de rol van meditatie en mindfulness? Aan de hand van de resultaten van het grote stilteonderzoek dat in de loop van 2019 werd uitgevoerd, gaat Cath samen met haar gasten op zoek naar een antwoord op die vragen. Silence, please! biedt ook een uitgebreide stilteatlas, met bijzondere stiltegebieden en -plekken waar je je voor korte tijd of een langer verblijf kunt terugtrekken.

Wil je het boek lezen?Silence, please! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cath Luyten. Lezen Silence, please! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN