Gezondheid In Eigen Hand

Gezondheid In Eigen Hand - Devendra Vora | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij Je gezondheid in eigen handen. Dit mooie boek helpt niet enkel om gezond te eten, maar vooral gezond te worden en allerlei ziekte en ongemakken onder controle te krijgen ... Recensie: Je gezondheid in eigen handen - Chicklit ... . Dit boek helpt u op een begrijpelijk en eenvoudige manier te ontdekken wat voeding kan betekenen voor ons lichaam. Mooi boek gemaakt door een mooi mens. Je gezondheid in eigen handen - workshop. RESERVEREN. Bram Verbeken: "Miek is een erg bekwame docent, de cursus bevat enorm veel en duidelijke informatie en dat in slechts 2 dagen tijd." Wendy Thielemans: "Miek heeft een energieke en positieve manier van lesgeven. Gezondheid in eigen hand. 123 likes. Dmv lezingen willen we mensen kennis geven, zodat ze de regi ... Gezondheid in eigen hand - Home | Facebook ... ." Wendy Thielemans: "Miek heeft een energieke en positieve manier van lesgeven. Gezondheid in eigen hand. 123 likes. Dmv lezingen willen we mensen kennis geven, zodat ze de regie over hun gezondheid en hun leven in eigen hand kunnen nemen. Klaar om jou gezondheid in eigen handen te neme...

INFORMATIE

AUTEUR
Devendra Vora
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Gezondheid In Eigen Hand.pdf

OMSCHRIJVING

Acupressuur van de beide handen kan de mens helpen alle soorten van ziekten te genezen. Door de duim en de vingers, evenals de handpalmen, enkele minuten aan te drukken worden de organen van het lichaam geactiveerd. Dit boek geeft duidelijke aanwijzingen inzake de drukpunten, de organen en de genezing van ziekten.

Wil je het boek lezen?Gezondheid In Eigen Hand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Devendra Vora. Lezen Gezondheid In Eigen Hand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN