De Vier van Bakerstreet HC02. Het dossier raboukine

De Vier van Bakerstreet HC02. Het dossier raboukine - Djian | Tiliboo-afrobeat.com

...r van Bakerstreet HC02. Het dossier raboukine (Hardcover) ... bol.com | Vier van bakerstreet Hc01. de zaak van het ... ... . Billy, Charlie en Black Tom zijn onafscheidelijk. En terecht: in het Londense East End... Vier van bakerstreet Hc01. de zaak van het blauwe gordijn (Hardcover). Billy, Charlie en Black Tom zijn onafscheidelijk. En terecht: in het Londense... Vier van bakerstreet 01. de zaak van het blauwe gordijn (Paperback). Billy, Charlie en Black Tom zijn onafscheidelijk. En terecht: in het Londense East... Vier van bakerstree ... bol.com | Vier van bakerstreet 03. de nachtegaal van ... ... . En terecht: in het Londense East... Vier van bakerstreet 03. de nachtegaal van stepney (Paperback). De Vier zijn er weer! Billy, de speurneus, Charlie, het meisje gekleed als jongen, Black... Op zoek naar artikelen van David Etien? Artikelen van Dav...

INFORMATIE

AUTEUR
Djian
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Vier van Bakerstreet HC02. Het dossier raboukine.pdf

OMSCHRIJVING

Billy, Charlie en Black Tom zijn onafscheidelijk. En terecht: in het Londense East End kan je onmogelijk in je eentje overleven. Het loopt er vol met valse bedelaars, echte pooiers en doortrapte schurken! Gelukkig kunnen de drie vrienden rekenen op de bescherming van een zekere Sherlock Holmes, voor wie ze soms als straatspion werken…Maar wanneer de verloofde van Black Tom voor hun neus wordt ontvoerd, moeten onze helden de lessen van hun mentor zo snel mogelijk toepassen om haar gezond en wel terug te vinden… door een beroep te doen op de diensten van een vierde rover, met wel heel speciale vaardigheden. Maak plaats voor de ‘Vier van Baker Street’, de jongste groep detectives uit het Victoriaanse tijdperk!

Wil je het boek lezen?De Vier van Bakerstreet HC02. Het dossier raboukine in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Djian. Lezen De Vier van Bakerstreet HC02. Het dossier raboukine Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN