De Baybasin-taps

De Baybasin-taps - Ton Derksen | Tiliboo-afrobeat.com

...basin-taps 1e druk is een boek van Ton Derksen uitgegeven bij Isvw Uitgevers ... De Baybasin-taps - Ton Derksen | Boeken.com ... . ISBN 9789491693762 Hüseyin Baybasin, oprichter van het Koerdische Parlement in Ballingschap, zit een levenslange gevangenisstraf uit in Nederland. In een eerder boek, Verknipt bewijs, maakte Ton Derksen al duidelijk dat het bewijs tegen hem is gefabriceerd. 'De Baybasin-taps' door Ton Derksen - Onze prijs: €23,50 - Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen De Baybasin-taps - Ton Derksen Boeken. Inkijkexemplaar. Hüseyin Baybasin, oprichter van het Koerdische Parlement ... bol.com | De Baybasin-taps | 9789491693762 | Ton Derksen ... ... . Inkijkexemplaar. Hüseyin Baybasin, oprichter van het Koerdische Parlement in Ballingschap, zit een levenslange gevangenisstraf uit in Nederland. In een eerder boek, Verknipt bewijs, maakte Ton Derksen al duidelijk dat het bewijs tegen hem is gefabriceerd. De Baybasin-taps 1e druk is een boek van Ton Derk...

INFORMATIE

AUTEUR
Ton Derksen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Baybasin-taps.pdf

OMSCHRIJVING

De Baybasin-taps 1e druk is een boek van Ton Derksen uitgegeven bij Isvw Uitgevers. ISBN 9789491693762 Hüseyin Baybasin, oprichter van het Koerdische Parlement in Ballingschap, zit een levenslange gevangenisstraf uit in Nederland. In een eerder boek, Verknipt bewijs, maakte Ton Derksen al duidelijk dat het bewijs tegen hem is gefabriceerd. Er is gemanipuleerd met telefoontaps, die vervolgens ook nog eens doelbewust verkeerd zijn vertaald. Baybasins advocaat Adèle van der Plas heeft zestien jaar tevergeefs gevraagd om de originele bandopnames. Pas onlangs is slechts een dertigtal van de zesduizend telefoontaps vrijgegeven voor nader onderzoek. Ton Derksen analyseert de vrijgegeven audiobestanden in dit boek. De uitkomsten zijn opnieuw ronduit schokkend: de Nederlandse politie, het Openbaar Ministerie en de Turkse politie moeten hun vervalsingen zorgvuldig op elkaar hebben afgestemd. Advocaat-Generaal Aben van de Hoge Raad staat nu voor een dilemma: als hij Baybasin laat zitten, dan begaat hij onrecht. Maar als hij hem vrijspreekt, komt die ene prangende vraag op tafel: is Baybasin al die tijd een politiek gevangene geweest?

Wil je het boek lezen?De Baybasin-taps in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ton Derksen. Lezen De Baybasin-taps Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN