Open vennootschap

Open vennootschap - Marko Helleman | Tiliboo-afrobeat.com

...cretaris Menno Snel heeft meer duidelijkheid gegeven over de open cv-structuur ... Open vennootschap auf Deutsch - Niederländisch-Deutsch ... ... . Naar aanleiding van een recent artikel over anonimisering door een open commanditaire vennootschap (cv) ontstond er veel fiscale discussie, met name door de stelling van het Financieele Dagblad dat deze structuur belastingvoordelen oplevert. De open vennootschap is een bedrijfsmodel waarbij de medewerkers collectief eigenaar zijn van de onderneming. Dit bedrijfsmodel is in eerste instantie bedacht als concept voor een bedrij ... Open vennootschap door Marko Helleman (Boek ... ... . Dit bedrijfsmodel is in eerste instantie bedacht als concept voor een bedrijfsovername van een mkb-bedrijf waarvan de directeur-eigenaar wil stoppen, maar is zeker ook toepasbaar als bedrijfsvorm voor een nieuw te starten initiatief. De open commanditaire vennootschap valt onder het regime van de vennootschapsbelasting. De beherende vennoten betalen inkomstenbelasting over hun aandeel in de winst. Dit deel van de winst kan verminderd worden op de winst voor vennootschaps...

INFORMATIE

AUTEUR
Marko Helleman
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Open vennootschap.pdf

OMSCHRIJVING

Tienduizenden mkb-bedrijven zijn momenteel op zoek naar een nieuwe eigenaar. Een aanbod dat de vraag ver overstijgt. Op dit moment is meer dan 20% van de mkb-ondernemers ouder dan 60 jaar. Het is dan ook de verwachting dat het overaanbod de komende jaren alleen maar verder zaltoenemen. En jij? Waar sta jij met jouw bedrijf?Het kan zijn dat je er de laatste tijd al intensief mee bezig bent en er vragen spelen als: Wat ga ik doen met mijn bedrijf? Is er een koper? Wil een concurrent het overnemen? Hoe gaat het dan verder met ‘mijn mensen’? En wat wil ikzelf? De deur uitlopen en nooit meer terugkomen? Of wil ik ook na verkoop verbonden blijven met de zaak?Misschien biedt de open vennootschap de oplossing voor jou. Een ondernemingsvorm waarin jouw medewerkers gezamenlijk de nieuwe eigenaar van het bedrijf worden, waar nodig ondersteund door professionals van buitenaf.Dit boekje neemt je mee in de mogelijkheden van de open vennootschap en zal je blikveld verruimen. Want wie weet had je hier nog nooit aan gedacht of het als een reële mogelijkheid gezien. De open vennootschap is een vorm die past in deze tijdsgeest: een bedrijfsvorm gebaseerd op verantwoordelijkheid en samenwerking en een mogelijkheid voor jouw bedrijf om een succesvolle toekomst tegemoet te gaan.

Wil je het boek lezen?Open vennootschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marko Helleman. Lezen Open vennootschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN