Kinderen van Atlas

Kinderen van Atlas - Rolf Alexander | Tiliboo-afrobeat.com

...deren van 3 en 6 vinden deze atlas geweldig en zitten er regelmatig in te bladeren ... Vind atlas in Kinderen en Baby's op Marktplaats ... . Ze zoeken zelfs landen op. De plaatjes erbij zijn erg leuk en geeft indruk van het land en is daardoor erg leerzaam. Ook ik zelf zoek regelmatig iets op. Kinderen van Atlas (Paperback). Rond 1600-1500 v.C., zo verzekeren ons de deskundigen, werd het vasteland van wat nu Griekenland heet, slechts schaars... Atlas was een van de kinderen van de Titaan Iapetus.In tegenstelling tot zijn broers Prometheus en Epimetheus vocht Atlas aan de zijd ... De leukste atlas voor kinderen! - Hip & Hot - blogazine ... .In tegenstelling tot zijn broers Prometheus en Epimetheus vocht Atlas aan de zijde van de Titanen die Kronos steunden in de oorlog tegen Zeus.Omwille van de vergevorderde leeftijd van Kronos was het Atlas die de Titanen in de strijd leidde. Mooi geillustreerde atlas, vol met weetjes over de wereld. De th...

INFORMATIE

AUTEUR
Rolf Alexander
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Kinderen van Atlas.pdf

OMSCHRIJVING

Rond 1600-1500 v.C., zo verzekeren ons de deskundigen, werd het vasteland van wat nu Griekenland heet, slechts schaars bewoond, en wel door een eenvoudige boerenbevolking. De eerste megalietmonumenten, zogenaamde schachtgraven, sterk gelijkend op oudere uit noordwest Europa, verschenen pas vanaf ca. 1500 v.C. in Griekenland. Dit was nadat er een natuurcatastrofe zonder weerga had plaats gevonden, welke een eind lijkt te hebben gemaakt aan de oogverblindend mooie Minoïsche beschaving van Kreta en eilandjes in de buurt.Toen arriveerden er onverwachts nieuwe mensen die we later Myceners zijn gaan noemen. Zij bezaten superieure wapens en strijdwagens, kennis op velerlei terreinen en een verfijnde megalietencultuur. De Myceners kwamen uiteraard niet uit de lucht vallen, noch doken zij op uit een nog immer niet ontdekte beschavingsterp ergens in Centraal Azië. Waar zij wel vandaan kwamen en wie zij waren, kunt u lezen in het voor u liggende boek. De ware oorsprong van "de Grieken' zal nog veel fantastischer blijken dan u ooit had verwacht.

Wil je het boek lezen?Kinderen van Atlas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rolf Alexander. Lezen Kinderen van Atlas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN