Fietsen over de viarhôna

Fietsen over de viarhôna - Luc Oteman | Tiliboo-afrobeat.com

... en Carole geven tips voor de ViaRhôna. Deze in 2015 geopende fietsroute loopt van Genève tot aan de Middellandse Zee over de oevers van de Rhône ... Fietsen langs de Rhône - Fietsvakantie door Zwitserland en ... ... . De totale route is 815 km lang, maar Josee en Carole fietsten haar in 2 delen. Deze keer: van de de Savoie naar de Drôme en Ardèche. Hun impressies! Fietsen over de ViaRhôna. Fietsen langs de Rhône van Genève naar de Middellandse Zee ISBN 978-90-77056-37- | editie 2018 prijs € 20,50 | 168 pagina's | geheel in kleur | met ringband Auteur: Luc Oteman. Deze 700 km lange fietsroute volgt de Rhône van Genève tot de monding in de Middellandse Zee. Fietsen over de ViaRhôna beschrijft een ruim 600 ... Fietsen over de ViaRhôna - ReCreatief Fietsen ... . Deze 700 km lange fietsroute volgt de Rhône van Genève tot de monding in de Middellandse Zee. Fietsen over de ViaRhôna beschrijft een ruim 600 km lange, grotendeels autovrije, fietsroute die de Rhône volgt van Genève naar de Plage Napoléon aan de Middellandse Zee. Ook wordt 130 km aan alternatieve route beschreven. Behalve in het begin kent de route weinig hoogteverschillen. Er zijn goede aansluiting...

INFORMATIE

AUTEUR
Luc Oteman
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Fietsen over de viarhôna.pdf

OMSCHRIJVING

De ViaRhôna is een ontdekkingsreis door een voortdurend veranderend landschap. Nu eens is de Rhône een wild stromende rivier met meanderende nevengeulen, dan weer een getemde, rechte waterloop. Indrukwekkende bergcoulissen en kloven worden afgewisseld door stuwmeren en spiegelende watervlakten en beboste oevers maken plaats voor fruitboomgaarden en wijnbouwterrassen van de Côtes du Rhône. Aan het eind wacht de eindeloze moerasvlakte van de Camargue en lonkt de Méditerranée. Onderweg bieden Lyon, Vienne, Avignon en Arles een rijkdom aan cultureel erfgoed. Fietsen over de ViaRhôna beschrijft een 680 km lange, grotendeels autovrije, fietsroute die de Rhône volgt van Genève naar de Plage Napoléon aan de Middellandse Zee. Ook wordt 165 km aan alternatieve route beschreven. Behalve in het begin kent de route weinig hoogteverschillen. Er zijn goede aansluitingen op de trein. Grote delen van de ViaRhôna lenen zich prima om met kinderen te fietsen.Nieuw in deze tweede druk is een 100 km lange aftakking van Arles naar Sète, waar de fietsroute langs het Canal du Midi begint.

Wil je het boek lezen?Fietsen over de viarhôna in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc Oteman. Lezen Fietsen over de viarhôna Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN