De zeilen

De zeilen - Kenny | Tiliboo-afrobeat.com

...on- en werklocaties van De Zijlen hebben een HKZ-certificaat ... Run op tweedehands zeilboten | Zeilen ... . HKZ is een landelijk kwaliteitskeurmerk voor Nederlandse zorginstellingen. ANBI. De Zijlen is een ANBI, een algemeen nut beogende instelling. Noordelijk Platform Gehandicaptenzorg. Vrijetijds Bureau. De Zeilen heeft eilanden op het Woldmeer, boomrijke lanen in de buurten en een afwisseling van open en bosrijke gebieden. Het woonkarakter is zowel wijds en ruim als intiem en dorps. De Zeilen Meerstad is net als Groenewei Meerstad omlijst m ... Gehandicaptenzorg Groningen - De Zijlen ... . De Zeilen Meerstad is net als Groenewei Meerstad omlijst met het Groningse landschap. Zwembad De Zijl bestaat uit een wedstrijdbad, met een 25 meter bassin waar je heerlijk banen kunt zwemmen en een verwarmd instructiebad voor de groepslessen, en een recreatiebad met in de zomer ook het buitenbad.De allerjongsten kunnen in het peuterbad spelenderwi...

INFORMATIE

AUTEUR
Kenny
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De zeilen.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe komt het dat van twee identieke zeiljachten er altijd één sneller vaart? Omdat constructie en uitrusting van beide gelijk zijn, moet het antwoord worden gezocht in de manier waarop ermee gevaren wordt. In de meeste gevallen betekent dit dat van het snellere zeiljacht de zeilen in een betere conditie zijn en dat zij met meer zorg getrimd zijn. Goede zeilen maken het varen tot een genoegen. Een zeiler die dit begrijpt, zal dan ook proberen zijn zeilen netjes te behandelen. Hij zal ook veel aandacht aan trim besteden op zijn jacht. Dick Kenny is een expert op het gebied van jachtzeilen. Al eerder schreef hij, samen met Bruce Banks, het boek Zeilen en verstaging.In De zeilen gaat hij niet alleen in op de theoretische achtergronden van het zeilen, maar hij geeft ook een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zeildoek, zeilvervaardiging, jachttuigage en spinnakervoering. De meeste aandacht vraagt Kenny echter voor de manier waarop de zeiler moet omgaan met zijn zeilen: wat kan hij doen om de zeiltrim verder te perfectioneren en welke inzichten liggen ten grondslag aan deze adviezen.De zeilen is een boek dat iedere zeiler zou moeten lezen om meer begrip te krijgen van de 'motor' van zijn schip.

Wil je het boek lezen?De zeilen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kenny. Lezen De zeilen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN