Zakelijk Flirten Voor Dummies

Zakelijk Flirten Voor Dummies - Ina de Weert | Tiliboo-afrobeat.com

...Flirten Voor Dummies (Onbekende bindwijze) ... Zakelijk flirten - Frankwatching Boeken ... . Zakelijk flirten is een must voor iedereen die met klanten, collega's en leidinggevenden te maken... Angelique van 't Riet is een van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven als het over Zakelijk Flirten gaat. Daar waar ruim 14 jaar geleden het Zakelijk Flirten introduceerde als workshop en in boeken doet ze dat nu met Zakelijk Flirten versie 2.0, een workshop Soft Skills van de 21e ee ... Zakelijk flirten voor Dummies - I. de Weert - (ISBN ... ... .0, een workshop Soft Skills van de 21e eeuw! zakelijk flirten voor dummies, werk Zakelijk flirten. Mirjam Wiersma > grondlegger > bestseller auteur. Corona: in deze bijzondere tijd Al mijn workshops kun je in deze bijzondere, uitdagende tijd in online vorm boeken. Met ervaringso...

INFORMATIE

AUTEUR
Ina de Weert
DIMENSIE
9,9 MB
BESTANDSNAAM
Zakelijk Flirten Voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Zakelijk flirten is een must voor iedereen die met klanten, collega's en leidinggevenden te maken heeft. Want een persoonlijke klik met iemand kan je helpen bij het krijgen van een baan, het sluiten van een verkoop of bij verbindend leidinggeven. In dit boek lees je alles over effectieve flirttechnieken die je kunt inzetten om je doelen te bereiken. Je krijgt talloze tips en oefeningen waarmee je direct aan de slag kunt.

Wil je het boek lezen?Zakelijk Flirten Voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ina de Weert. Lezen Zakelijk Flirten Voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN