Schaduw Van Ijs

Schaduw Van Ijs - Tanith Lee | Tiliboo-afrobeat.com

... van ijs is een episch heldenverhaal, stevig geworteld in de Griekse tradities en geschreven in Tanith Lee's rijke en evocatieve proza ... Lijst van fantasyboeken - Wikipedia ... . Ze schetst een wereld vol heroïek, exotische culturen en gedenkwaardige personages, zoals alleen Tanith Lee dat kan. Reviews. Schrijf een review. 2.3. Schaduw van ijs | ISBN 9789022542491 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 02. Schaduwen Van Ijs (Losbladig). Azeroth is door oorlog verwoest. De speurtocht naar een mysterieuze kracht heeft een jonge blauwe ... bol.com | Schaduw Van Ijs, Tanith Lee | 9789022542491 | Boeken ... . 02. Schaduwen Van Ijs (Losbladig). Azeroth is door oorlog verwoest. De speurtocht naar een mysterieuze kracht heeft een jonge blauwe draak en zijn... Schaduw van ijs. 11 november, ochtendwandeling ... ijsschaduw van brugleuning! Toen we van ver dit bruggetje naderden leek het eerst of er twee natte bandensporen over ...

INFORMATIE

AUTEUR
Tanith Lee
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Schaduw Van Ijs.pdf

OMSCHRIJVING

In een wereld gevangen in een apocalyptische ijstijd, vol bevroren jungles en besneeuwde woestijnen, wordt prinses Safee weggestuurd om te trouwen met de leider van een barbarenstam. Als deze sterft bij de geboorte van hun kind wordt ze uit de stam gestoten.Ze weet echter te overleven en ziet haar zoon Leowulf in slechts een paar jaar tijd opgroeien tot een volwassen man met goddelijke krachten. Uiteindelijk trekt hij de wijde wereld in om te ontdekken wie hij is. Het wordt een tocht van vele veroveringen en evenveel gevaren.Schaduw van ijs is een episch heldenverhaal, stevig geworteld in de Griekse tradities en geschreven in Tanith Lee’s rijke en evocatieve proza. Ze schetst een wereld vol heroïek, exotische culturen en gedenkwaardige personages, zoals alleen Tanith Lee dat kan.

Wil je het boek lezen?Schaduw Van Ijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tanith Lee. Lezen Schaduw Van Ijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN