Fokker

Fokker - G. de Vries | Tiliboo-afrobeat.com

... leverde in de periode 2005-2010 Amerikaanse vliegtuigonderdelen aan Iran, Soedan en Birma ... bol.com | Fokker artikelen kopen? Alle artikelen online ... . Dit was in strijd met de handelsembargo's van onder andere de VS tegen deze landen. Fokker Technologies probeerde voor 21 miljoen dollar te schikken met de Amerikaanse justitie, precies het bedrag dat het bedrijf met de zendingen had opgehaald. Fokker Services is an Independent Aerospace Service Provider offering diverse services for various aircraft types all over the world. Rooted in 100 hundred years of aviation history, our expertise and experience as an OEM ... Fokker Technologies - Wikipedia ... . Rooted in 100 hundred years of aviation history, our expertise and experience as an OEM has allowed us to evolve into a full-service provider of engineering capabilities, component and aircraft MRO, parts supply, and complete tailor-made solution programs. Fokker kan verwijzen naar: . Fokker Technologies, een voormalige vliegtuigfabrikant; fokker (beroep), iemand die beroepsmatig ...

INFORMATIE

AUTEUR
G. de Vries
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Fokker.pdf

OMSCHRIJVING

Anthony Fokker (1890-1939) leeft in de herinnering voort als een van de belangrijkste pioniers van de vliegtuigbouw. Hij had grote invloed op de ontwikkeling van zowel de militaire als de burgerluchtvaart.Tijdens Fokkers leven maakten beide takken van de luchtvaart een zeer snelle ontwikkeling door. Experimentele waaghalzerij werd verdrongen door moderne techniek, gebaseerd op massafabricage. Vooral de militaire luchtvaart onderging, ten gevolge van oorlog en wapenwedloop, een metamorfose.Fokker begon zijn carrière als vliegtuigbouwer in Duitsland, kort voor de Eerste Wereldoorlog. Tijdens de oorlog werd hij een van de grootste leveranciers van vliegtuigen van het Duitse leger. In Berlijn bezat hij een eigen wapenfabriek waar niet alleen synchronisatoren voor vliegtuigmitrailleurs werden gebouwd, maar ook werd gewerkt aan de ontwikkeling van revolutionaire vliegtuigwapens.Na de oorlog bracht Fokker in Amsterdam de militaire en civiele vliegtuigbouw tot bloei.In deze uitgave wordt voor het eerst speciale aandacht besteed aan de bewapening van de Nederlandse militaire vliegtuigen vóór de Tweede Wereldoorlog.

Wil je het boek lezen?Fokker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. de Vries. Lezen Fokker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN