Als Het Hout Teder Wordt

Als Het Hout Teder Wordt - Rieke Mes | Tiliboo-afrobeat.com

... Hout Teder Wordt (Hardcover). In deze uitgave zijn teksten bijeengebracht voor vieringen in ziekenhuizen, verpleegtehuizen en ... Suzan & Freek - Als Het Avond Is - YouTube ... ... Als het hout teder wordt. Ter Apel,nederland; 18 maart 2004; een prachtig boek om te gebruiken in vieringen,voor dementerende ouderen. Ik gebruikte het in een verzorgings-tehuis. helaas ben ik het verloren en het is niet meer te leveren,erg jammer.ik heb van alles al geprobeerd.ALs iemand er mij nog aan kan helpen,zeer graag. Als het hart teder wordt (Paperback). In deze uitgave zijn vieringen voor zi ... bol.com | Als Het Hout Teder Wordt, Rieke Mes ... ... .ALs iemand er mij nog aan kan helpen,zeer graag. Als het hart teder wordt (Paperback). In deze uitgave zijn vieringen voor ziekenhuizen, verpleegen verzorgingshuizen, parochies en gemeenten rond... Rieke Mes Als het hout teder wordt. teksten rondom ouderdom, ziekte, dementie, afscheid, dood en rouw. Gedrukt boek Get this from a library! Als het hout teder wordt : teksten rondom ouderdom, ziekte, dementie, afscheid, dood en rouw. [R...

INFORMATIE

AUTEUR
Rieke Mes
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Als Het Hout Teder Wordt.pdf

OMSCHRIJVING

In deze uitgave zijn teksten bijeengebracht voor vieringen in ziekenhuizen, verpleegtehuizen en verzorgingstehuizen, parochies en gemeenten rondom thema's als ouderdom, ziekte, dementie, afscheid, dood en rouw. Het zijn teksten en gebeden die zien en voelen met het hart, en perspectief bieden voor de toekomst.

Wil je het boek lezen?Als Het Hout Teder Wordt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rieke Mes. Lezen Als Het Hout Teder Wordt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN