Praktijkserie BasisschoolManagement 42 - Ziekteverzuim

Praktijkserie BasisschoolManagement 42 - Ziekteverzuim - Eef Dupont | Tiliboo-afrobeat.com

...erie BasisschoolManagement 42 - Ziekteverzuim (Paperback) ... PDF Boek Mijn Zeeland - imperialviennaorchestra.co.uk ... . Ziekteverzuim in het onderwijs gaat in op het lastige speelveld van de zieke... Praktijkserie BasisschoolManagement 42 - Ziekteverzuim, de balans tussen zakelijk en zorgzaam alle aanbiedingen vergelijken Beste prijs: € 42, 85 (vanaf 06-04-2017) Ziekteverzuim in het onderwijs gaat in op het lastige speelveld van de zieke werknemer en zijn of haar werkgever in het primair en speciaal onderwijs. Het boek behandelt vragen als: *Wat is ziekteverzuim nu ... Download PDF Geld Speelt Geen Rol - pianofortefestival.nl ... . Het boek behandelt vragen als: *Wat is ziekteverzuim nu eigenlijk?*Welke invloed kan de directeur van een school hierop uitoefenen?*Hoe moet hij of zij dat aanpakken?Het boek richt zich voornamelijk op het lastige en langdurige ziekteverzuim. Praktijkserie BasisschoolManagement (42) DUPONT Kluwer Manag...

INFORMATIE

AUTEUR
Eef Dupont
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Praktijkserie BasisschoolManagement 42 - Ziekteverzuim.pdf

OMSCHRIJVING

Ziekteverzuim in het onderwijs gaat in op het lastige speelveld van de zieke werknemer en zijn of haar werkgever in het primair en speciaal onderwijs. Het boek behandelt vragen als:- Wat is ziekteverzuim nu eigenlijk?- Welke invloed kan de directeur van een school hierop uitoefenen?- Hoe moet hij of zij dat aanpakken?Het boek richt zich voornamelijk op het lastige en langdurige ziekteverzuim. En dan gaat het dus niet over de duidelijke medische zieke medewerker, maar juist over die leekracht, schoonmaker of conciërge waarbij het ziekteverzuim niet zo helder is. Hoe hiermee om te gaan is een kernvraag die niet gemakkelijk te beantwoorden is.Het achterhalen van welke elementen een rol spelen bij het verzuim, en vervolgens de aanpak om dit verzuim op te lossen is het kernthema van dit boek . Hierop zijn geen standaard antwoorden te geven. Wel zijn er vele voorbeelden opgenomen van uit het leven gegrepen verzuimsituaties. De jonge leerkracht met een dubbele belasting van werk en thuissituatie, de oudere leerkracht die vastgeroest raakt, de juf of meester met vage medische klachten: allemaal krijgen zij een plek in dit boek. Hierbij is de balans tussen zakelijk en zorgzaam van groot belang.Aan de zakelijke kant wordt ingegaan op de huidige wet- en regelgeving. Hoe zit het nu met de Wet Verbetering Poortwachter en de nieuwe WAO? Vooral de consequenties van de huidige sociale zekerheid komen aan bod.

Wil je het boek lezen?Praktijkserie BasisschoolManagement 42 - Ziekteverzuim in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eef Dupont. Lezen Praktijkserie BasisschoolManagement 42 - Ziekteverzuim Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN