Een Sir Baldwin mysterie - De heks van Wefford

Een Sir Baldwin mysterie - De heks van Wefford - Michael Jecks | Tiliboo-afrobeat.com

...n reeks misdaadromans rond sir Baldwin en Simon Puttock weet Michael Jecks een spannend plot te combineren met een levendige beschrijving van het laat-middeleeuwse Engeland ... De heks van Wefford [e-Book] - Michael Jecks - (ISBN ... ... . Spanning voor thriller- en fantasy liefhebbers! Verschenen in deze reeks: De laatste tempelridder, De heks van Wefford, De gehangene van Dartmoor, Het mooie lijk, Het ... Een Sir Baldwin mysterie - De heks van Wefford (Paperback). Agatha Kyteler, een vroedvrouw en kruidenvrouw, wordt vaak door zowel horigen als... Als op een winterochtend haar lijk wordt gevonden, bevroren en verminkt, lijkt een jo ... bol.com | Een Sir Baldwin mysterie - De heks van Wefford ... ... . Agatha Kyteler, een vroedvrouw en kruidenvrouw, wordt vaak door zowel horigen als... Als op een winterochtend haar lijk wordt gevonden, bevroren en verminkt, lijkt een jonge schaapherder die de benen probeert te nemen de makkelijk te vinden schuldige. Tot er een tweede dode valt. Als sir Baldwin en Simon Puttock de moorden gaan onderzoeken, worden ze geconfronteerd met een sfeer van verdachtmakingen, afgunst en ontrouw die het stadje beheerst. We hebben geïde...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Jecks
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Een Sir Baldwin mysterie - De heks van Wefford.pdf

OMSCHRIJVING

Agatha Kyteler, een vroedvrouw en kruidenvrouw, wordt vaak door zowel horigen als landeigenaren te hulp geroepen. Dat neemt niet weg dat heel wat inwoners van Wefford haar van hekserij verdenken. Als op een winterochtend haar verminkte lijk wordt gevonden lijkt een jonge schaapherder de schuldige. Tot er een tweede dode valt. Als sir Baldwin en Simon Puttock de moorden onderzoeken, worden ze geconfronteerd met een sfeer van verdachtmakingen, afgunst en ontrouw die het stadje beheerst.In zijn reeks misdaadromans rond sir Baldwin en Simon Puttock weet Michael Jecks een spannend plot te combineren met een levendige beschrijving van het laat-middeleeuwse Engeland. Spanning voor thriller- en fantasy liefhebbers!Verschenen in deze reeks: De laatste tempelridder, De heks van Wefford, De gehangene van Dartmoor, Het mooie lijk, Het lijk zonder hoofd, Het zevende gebod, Moord in het klooster en De dood van de erfgenaam.

Wil je het boek lezen?Een Sir Baldwin mysterie - De heks van Wefford in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Jecks. Lezen Een Sir Baldwin mysterie - De heks van Wefford Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN