De Stilte Van De Nachtegalen

De Stilte Van De Nachtegalen - Lian Hearn | Tiliboo-afrobeat.com

...te Van De Nachtegalen (Hardcover). In het oude Japan, in een duister tijdperk van honger, strijd en bloedige clanoorlogen, wordt een afgelegen ... De stilte van de nachtegalen - L. Hearn - (ISBN ... ... ... De stilte van de nachtegalen: Taal: Nederlands : Uitgever: Luitingh-Sijthoff hardkaft Prima staat: Bijzonderheden: 1e druk 2003 299 pp: Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten) Meer info: 496 gram briefpost : siwime uit Breda . Verzending na ontvangst betaling. Verzendkosten: Alleen de ... De Stilte Van De Nachtegalen van Lian Hearn kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ISBN 978902 ... Boekwinkeltjes.nl - Hearn, Lian - De stilte van de nachtegalen ... . Verzendkosten: Alleen de ... De Stilte Van De Nachtegalen van Lian Hearn kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ISBN 9789024543762. Takeo is nog maar zestien als de soldaten van de wrede krijgsheer Iida zijn familie doden. Op zijn vlucht wordt hij opgevangen door Shigeru, heer van de Otori, die zelf ook ...

INFORMATIE

AUTEUR
Lian Hearn
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Stilte Van De Nachtegalen.pdf

OMSCHRIJVING

In het oude Japan, in een duister tijdperk van honger, strijd en bloedige clanoorlogen, wordt een afgelegen dorp uitgemoord. Een jongen met bijzondere gaven weet te ontkomen, geholpen door een zwerver. Deze blijkt een zwaardvechter en krijgsheer te zijn. Hij doopt de jongen Takeo en adopteert hem.De jonge Takeo raakt al snel betrokken bij de intriges van zijn clan. Hij merkt dat zijn heer grote plannen heeft en dat zijn redding geen toeval was. Voor hij het weet, moet hij kiezen tussen zijn trouw, zijn afkomst en zijn eerste grote liefde. Takeo wordt teruggeworpen op zichzelf. Beschikt hij over de gaven om het onmogelijke te doen?Een episch verhaal over innerlijke kracht, oosterse mystiek, lotsverbondenheid en romantische liefde. Het portretteert een mythisch Japan, rijk aan intriges, opofferingen, onbeantwoorde liefde, eer, magische krachten en jeugdige passie.

Wil je het boek lezen?De Stilte Van De Nachtegalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lian Hearn. Lezen De Stilte Van De Nachtegalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN