De Kracht Van Je Wil

De Kracht Van Je Wil - Leo Cheizoo | Tiliboo-afrobeat.com

...ht Van Je Wil. In dit boek wordt de energie als hoofdthema neergezet ... De kracht van de verschillen | Ruimte voor ontwikkeling ... . Energie zoals we die ervaren in allerlei vormen en uitdrukkingen van onze... Waar sta je? Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Affirmaties bevesti ... De kracht van je stem: 6 april 2017 | Van Ede & Partners ... . Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Affirmaties bevestigen wie je wilt zijn. De kracht van herhaling zorgt ervoor dat die wens werkelijkheid wordt. Leer hoe je affirmaties kunt gebruiken om je doel te bereiken. Een van de voor mij belangrijke inzichten die ik daar heb opgedaan, is de kracht van intentie. Wat is intentie? Als je zegt: ik heb de intentie om iets te gaan doen, dan ga je ervan uit dat het zo goed als zeker...

INFORMATIE

AUTEUR
Leo Cheizoo
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Kracht Van Je Wil.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek wordt de energie als hoofdthema neergezet. Energie zoals we die ervaren in allerlei vormen en uitdrukkingen van onze inspanningen. We voelen ons fit en dan hebben we energie om iets te doen, te ondernemen, maar ook om te genieten. Energie is een veelzijdig iets met vele betekenissen. De energie wordt hier benaderd als het wezen van ons zelf. Van daar wordt het een zoektocht naar wat energie te weeg kan brengen. Energie is een kosmisch gegeven dat reageert op de continue uiting van zichzelf. En zo kan men ook de mens als energie ervaren, weliswaar in verdichte vorm. Vanuit dat punt gezien worden er een aantal onderwerpen aan de orde gesteld, waarin de wil, een ultieme vorm van energie, zich manifesteert. Waar ligt de kracht van de wil? Is onze wil al in een hogere dimensie bepaald en hoe verhoudt zich dat in ons leven nu? Voorts wordt onze wil beproefd in een aantal thema's als abortus, orgaandonatie, dementie en euthanasie.

Wil je het boek lezen?De Kracht Van Je Wil in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leo Cheizoo. Lezen De Kracht Van Je Wil Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN