Witte lelies

Witte lelies - Maarten van Leeuwen | Tiliboo-afrobeat.com

...ilium) is een geslacht van kruidachtige planten, behorend tot de leliefamilie ... De verschillende soorten lelies die goed gedijen in de tuin. ... .Het geslacht telt meer dan honderd soorten, waarvan de meeste voorkomen op het Noordelijk Halfrond.De planten uit het geslacht zijn vooral bekend als tuinplanten. Lelies kunnen vast blijven staan. De daglelie (Hemerocallis) is geen lelie. De fraaie daglelie (Hemerocallis) heeft bloemen die sterk op een lelie lijken, maar officieel is dit geen lelie. Het is een vaste plant met smal blad en stevige stengels vol bloemknoppen. ... Kookstudio / Restaurant De Witte Lelie ... . Het is een vaste plant met smal blad en stevige stengels vol bloemknoppen. Elke dag gaat er een nieuwe bloem open. Mooie witte daglelies zijn: Wegdromen met uitzicht over het bekroonde Geuldal. 5 tulpen B&B classificatie (hoogste erkenning), 4-sterren hotelclassificatie. Villa Witte Lelie is de enige B&B in Limburg met deze dubbelclassificatie; 3 luxe hotelappartementen (ca. 39 m2) met privéterras (ca. 20 m...

INFORMATIE

AUTEUR
Maarten van Leeuwen
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Witte lelies.pdf

OMSCHRIJVING

Paola knielde en legde de witte lelie zoals al zo vele jaren precies onder de Medusa, op de 13de plavuis gemeten vanaf de kant van de balustrade. Met betraande ogen keek ze omhoog naar het medaillon, recht in de ogen van de geplaagde, gepijnigde Medusa. Soms leek het alsof het beeld haar een knipoog gaf, misschien om Paola te troosten voor de tranen die elk jaar spontaan opwelden zodra ze de lelie had gelegd. Dit jaar gaf Medusa geen knipoog en dit jaar waren de tranen anders dan alle keren daarvoor. Paola probeerde ze af te vegen, maar telkens kwamen er nieuwe tranen, ze kon niet stoppen met huilen.De roman Witte lelies gaat over de onwaarschijnlijke, wellicht onmogelijke liefde tussen kunsthistorica Paola Maria Diolaiuti en een man met wie ze weliswaar een sterke band voelt, maar die ze eigenlijk niet kent en maar kort heeft ontmoet. Het verleden van deze man, Fransesco, zit vol raadsels die hem naar de rand van de afgrond leiden. Naast deze uiteindelijk dramatische liefdesgeschiedenis is Witte lelies een indringende vertelling over ontspoorde familierelaties, kunst, religie, het kwade in de mens en de kwetsbaarheid van het goede.

Wil je het boek lezen?Witte lelies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maarten van Leeuwen. Lezen Witte lelies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN