Overige publicaties - WWZ in praktijk

Overige publicaties - WWZ in praktijk - M.J.M.T. Keulaerds | Tiliboo-afrobeat.com

...e publicaties - WWZ in praktijk (Paperback) ... Ontslagrecht WWZ onder vuur - Publicaties van ... ... . De Wet werk en zekerheid (WWZ) ging in 2015 in twee etappes van 'politiek' naar 'praktijk'. Deze... Beschrijving Overige publicaties: WWZ in praktijk De Wet werk en zekerheid (WWZ) ging in 2015 in twee etappes van 'politiek' naar 'praktijk'. Deze uitgave bevat verslagen van bijeenkomsten, waarin onder andere advocaten en rechters vrijelijk met elkaar over de WWZ in praktijk debatteerden. Overige publicaties - WWZ in praktijk 3e ... Boek PDF Overige publicaties - WWZ in praktijk ... . Overige publicaties - WWZ in praktijk 3e druk is een boek van M.J.M.T. Keulaerds uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462903845 De Wet werk en zekerheid (WWZ) ging in 2015 in twee etappes van 'politiek' naar 'praktijk'. De Wet werk en zekerheid (WWZ) ging in 2015 in twee etappes van 'politiek' naar 'praktijk'. Deze uitgave bevat verslagen van bijeenkomsten, waarin onder andere advocaten en rechters vrijelijk met elkaar over de WWZ in praktijk debatteerden. In de eerste druk v...

INFORMATIE

AUTEUR
M.J.M.T. Keulaerds
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Overige publicaties - WWZ in praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

De Wet werk en zekerheid (WWZ) ging in 2015 in twee etappes van 'politiek' naar 'praktijk'. Deze uitgave bevat verslagen van bijeenkomsten, waarin onder andere advocaten en rechters vrijelijk met elkaar over de WWZ in praktijk debatteerden.In de eerste druk van dit boek stond het in deze uitgave opgenomen verslag van de bijeenkomsten van eind 2014 en begin 2015 in Rotterdam over de WWZ in praktijk. Die uitgave werd een bestseller. In deze derde druk zijn daarnaast de verslagen opgenomen van de in 2015 en 2016 in achtereenvolgens Roermond, Amsterdam, Den Haag, Assen, Den Bosch en Arnhem gehouden bijeenkomsten. Hierdoor bevat deze uitgave een nog breder palet van wezenlijke visies op de WWZ en is deze een nuttig hulpmiddel bij het werken met de WWZ.

Wil je het boek lezen?Overige publicaties - WWZ in praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M.J.M.T. Keulaerds. Lezen Overige publicaties - WWZ in praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN