Typisch Hans

Typisch Hans - Hans van der Steen | Tiliboo-afrobeat.com

...h hans. Plus Columns & Opinie Voor Louis van Gaal heb ik waardering ... Dit zijn typische Brabantse uitspraken: weet jij wat ermee ... ... . Plus PS Crisiskoken: fascinerende recepten ontstaan juist in tijden van schaarste. Plus Voorpagi­na Typisch Hans (Paperback). Deze bundel is geschreven door mij, Hans van der Steen en bestaat uit meer dan veertig anekdotes en verhalen. Ze spelen zich... Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'typisch', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Typisch Hans. Iedere donderdag van 18.00 tot 20.00 uur typisch Ha ... typisch hans | Het Parool ... . Typisch Hans. Iedere donderdag van 18.00 tot 20.00 uur typisch Hans met om half 7 Saskia van het dierenopvangcentrum met o.a. nieuws van het dierenopvangcentrum en het huisdier van de week wat ook op de kabelkrant is te zien met foto.Om half 8 Ronald van P...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans van der Steen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Typisch Hans.pdf

OMSCHRIJVING

Deze bundel is geschreven door mij, Hans van der Steen en bestaat uit meer dan veertig anekdotes en verhalen. Ze spelen zich hoofdzakelijk af, vanaf het moment dat ik me de eerste dingen herinner tot ongeveer mijn veertigste jaar. Het is geen biografie, het zijn op zichzelf staande gebeurtenissen, die typerend zijn voor mij. Praktisch alle verhalen bevatten meer dan de nodige humor. Ik heb getracht ze zo goed mogelijk op volgorde te plaatsen. Ik was geen huisje, boompje, beestje type. Vaak kwam ik in de vreemdste situaties terecht die voor menigeen herkenbaar kunnen zijn. Dikwijls wordt de moraal van het verhaal nog even toegelicht. De gebeurtenissen zijn aangevuld met twee extra hoofdstukken.Lachvertelsels: Dit zijn veredelde moppen en beknopte verhalen zoals ik die vele malen aan vrienden, familie en kennissen heb verteld. Hier werd menig keer veel om gelachen.Het laatste hoofdstuk is aan het geloof gewijd en hoe ik hiertoe ben gekomen.

Wil je het boek lezen?Typisch Hans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans van der Steen. Lezen Typisch Hans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN