Witte inkt

Witte inkt - Erik Vrij | Tiliboo-afrobeat.com

...ek naar een Witte Fineliner? Witte Fineliners koop je eenvoudig online bij bol ... Populairste witte kalligrafie inkt - Kalligrafie Graceful ... ... .com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Op zoek naar een Witte Pen? Witte Pennen koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis 21-jan-2020 - Bekijk het bord "Witte Inkt" van vesta250356 op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Witte inkt, Inkt, Tatoeages. Printen met witte toner Printen met wit opent een scala aan mogelijkheden voor het maken van prints. Het leuke aan printen met wit is dat je naast CMYK-kleuren ook met witte ink ... Witte inkt op transparante films voor in het oog ... ... . Het leuke aan printen met wit is dat je naast CMYK-kleuren ook met witte inkt kunt printen, waardoor er op zwart papier, gekleurd papier, transparant papier en overhead sheets allerlei nieuwe mogelijkheden ontstaan. Witte inkt pen - Kantoor. Trending. Verjaardagskalender Maandkalender Weekkalender prikbord kopen plan...

INFORMATIE

AUTEUR
Erik Vrij
DIMENSIE
5,4 MB
BESTANDSNAAM
Witte inkt.pdf

OMSCHRIJVING

2028. Europa viert tien jaar verrassende economische groei na de financiële crisis, dankzij de grootste Big Brother aller tijden: Euregist. Alle rechten en verplichtingen van elke Europeaan worden er sinds 2018 geregistreerd, van contract tot snelheidsovertreding en van belasting tot testament. Een juridische technologiesector is uit de grond geschoten: rights-management. Het bedrijf van de lompe miljardair en Dutch dream Henk Vis domineert de sector vanuit Marken en andere belastingvrije locaties in Europa en Dubai. Als VS-president Anita Jones besluit een vergelijkbaar registratiesysteem in te voeren per 2029, slijpen de grote rights-managementbedrijven hun messen om deze reusachtige markt als eerste te veroveren. Henks laatste kans op succes in Amerika en daarmee op overleving, hangt af van de overname van een Amerikaanse bank op Bermuda. Kort voordat de overname moet zijn voltooid, botst Henk hard op cultuurverschillen en vetes tussen oud en nieuw geld binnen zijn directie. Een samenzwering in het decadente Dubai dreigt hem op zijn gevoeligste plek te raken. Zijn American dream hangt aan een zijden draadje, in handen van een aantrekkelijke Bermudiaanse advocate.

Wil je het boek lezen?Witte inkt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erik Vrij. Lezen Witte inkt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN