Yogapilates

Yogapilates - U. Moriabadi | Tiliboo-afrobeat.com

...a en pilates zijn populaire trainingen. Zonder dat je je in het zweet werkt, oefen je jezelf geestelijk en lichamelijk fitter ... Yoga Pilates - Clyms Harderwijk ... . De twee work-outs lijken erg op elkaar, maar er zijn verschillen. Wat past het best bij jouw levensstijl en trainingswensen? Vergroot je lenigheid, balans en kracht door yoga en pilates, workouts, video's, routines en deskundig advies voor mannen en vrouwen. Yoga-Pilatesshop heeft een ruim aanbod aan sportartikelen: piloxing producten, yoga matten, pilates reformers, foam rollers, antislip sokken en sportsokken. Bij Yoga - Pilates Rotterdam docent: Monique Lindeboom-Moolenaar. Welkom op mijn website! Ik geef al 27 jaren Yoga. Je bent ... Yoga + Pilates | Fusion #1 - YouTube ... . Bij Yoga - Pilates Rotterdam docent: Monique Lindeboom-Moolenaar. Welkom op mijn website! Ik geef al 27 jaren Yoga. Je bent bij mij in goede handen. Ik houd reken...

INFORMATIE

AUTEUR
U. Moriabadi
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
Yogapilates.pdf

OMSCHRIJVING

Een unieke combinatie van yoga- en pilatesoefeningen voor een perfecte harmonie tussen lichaam en geest. Yoga en pilates zijn twee volledig op zichzelf staande oefenmethoden, waarmee u meer eenheid tussen uw lichaam en uw geest kunt brengen. Pilates verbetert uw houding en uitstraling, yoga brengt lichaam en geest in balans. Door beide methoden samen te brengen krijgt u een optimale training om te versterken, te rekken en te ontspannen. De verbinding en de combinatie van yoga- en pilateselementen maken het mogelijk de positieve effecten van deze oefenmethoden te combineren. Hierdoor zult u zich gezonder voelen en een positiever levensgevoel ervaren. Als extraatje vindt u in dit boek een aantal korte oefeningenreeksen aan met een speciaal trainingsdoel - bijvoorbeeld om wakker te worden of voor de rug.

Wil je het boek lezen?Yogapilates in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur U. Moriabadi. Lezen Yogapilates Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN