Het Koninkrijk der hemelen is gelijk aan ...

Het Koninkrijk der hemelen is gelijk aan ... - B.J. van Boven | Tiliboo-afrobeat.com

...dere gelijkenis heeft Hij hun voorgesteld, zeggende: Het Koninkrijk der hemelen is gelijk aan het mosterdzaad, hetwelk een mens heeft genomen en in zijn akker gezaaid; Hetwelk wel het minste is onder al de zaden, maar wanneer het opgewassen is, dan is 't het meeste van de moeskruiden, en het wordt een boom, alzo dat de vogelen des hemels komen en nestelen in zijn takken, Matth ... PDF Download Het Koninkrijk der hemelen is gelijk aan ... ... . 13:31-32.' Weekboek: Het Koninkrijk der hemelen is gelijk aan… Gelijkenissen uit de Bijbel. Ds. B.J. van Boven, Henk van den Brink en Henriët van Leeuwen. Verschijnt DV 7 november 2018. € 17.50. Na 31 december 2018 wordt de prijs € 22.50 Satan en zijn engelen en alles wat boos is verdwijnt uit de hemel. Het is over en uit! De hemel wordt gereinigd. Dit gebeurt als Jezus als het Lam op de troon zit en Zijn toorn gaat heersen (Openb. 6 ... Woorden van Jezus - Het Koninkrijk der hemelen is gelijk ... ... . Ds. B.J. van Boven, Henk van den Brink en Henriët van Leeuwen. Verschijnt DV 7 november 2018. € 17.50. Na 31 december 2018 wordt de prijs € 22.50 Satan en zijn engelen en alles wat boos is verdwijnt uit de hemel. Het is over en uit! De hemel wordt gereinigd. Dit gebeurt als Jezus als het Lam op de troon zit en Zijn toorn gaat heersen (Openb. 6...

INFORMATIE

AUTEUR
B.J. van Boven
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Het Koninkrijk der hemelen is gelijk aan ....pdf

OMSCHRIJVING

Naast 26 schilderijen van gelijkenissen van Henk van den Brink zijn 52 aansprekende meditaties van dominee Van Boven opgenomen. Dus: per schilderij 2 meditaties. Bij elke gelijkenis komt ook een mooi gedicht van Henriët van Leeuwen. Hierdoor is deze bundel heel geschikt als weekboek. Elke week kan een andere gelijkenis aan de orde komen. Behalve voor persoonlijk gebruik is dit prachtige geschenkboek ook heel geschikt als Bijbelstudieboek, in het gezin en op de verenigingen. Reeds eerder in deze serie 'Geschenkboeken met schilderijen van Henk van den Brink' verschenen:'Al 't schepsel moet Hem prijzen' met meditaties van Matthew Henry.

Wil je het boek lezen?Het Koninkrijk der hemelen is gelijk aan ... in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B.J. van Boven. Lezen Het Koninkrijk der hemelen is gelijk aan ... Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN