Het huis van Argus

Het huis van Argus - Huub Dijstelbloem | Tiliboo-afrobeat.com

... en de wraak van Arghus - Wikipedia.Anubis en de Wraak van Arghus: Tagline: Nog spannender en gevaarlijker dan ooit! Regie: Dennis Bots: Producent: Studio 100 en Nickelodeon: Scenario: Anjali Taneja ... Het huis van Argus - Huub Dijstelbloem - Paperback ... ... ...--Het Huis Anubis: De film "Anubis en de Wraak van Arghus ....Het Huis Anubis: De film "Anubis en de Wraak van Arghus" De televisieserie Het Huis Anubis is al jaren een enorme hype. Het is van het eenzame jongetje Arghus dat honderd jaar geleden in het huis woonde. Hij wilde bij een groepje vrienden horen, maar werd door hen verstoten, waarna hij wraak zwoer op hun vriendschap. In en om het huis begint het steeds meer te spoken en geen plek is veilig. In Het ... Boek Het huis van Argus, Huub Dijstelbloem - 9789089538703 ... . Hij wilde bij een groepje vrienden horen, maar werd door hen verstoten, waarna hij wraak zwoer op hun vriendschap. In en om het huis begint het steeds meer te spoken en geen plek is veilig. In Het huis van Argus schetst Huub Dijstelbloem de contouren van een politiek van de wakende blik. Volgens Dijstelbloem bevinden wij ons in de overgang van een vocale democratie naar een 'oculaire' democratie: waar eerst de stem (als vertolker van id...

INFORMATIE

AUTEUR
Huub Dijstelbloem
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het huis van Argus.pdf

OMSCHRIJVING

Het huis van Argus 1e druk is een boek van Huub Dijstelbloem uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789089538703 In Het huis van Argus schetst Huub Dijstelbloem de contouren van een politiek van de wakende blik. Volgens Dijstelbloem bevinden wij ons in de overgang van een vocale democratie naar een 'oculaire' democratie: waar eerst de stem (als vertolker van ideee¨n en projecten) centraal stond, is dat nu het oog (als toezichthouder op wat de overheid zoal doet). Deze zintuiglijke verandering gaat gepaard met een verandering in de gerichtheid van de politiek: waar eerst de toekomst centraal stond (hoe willen wij het land inrichten?), staat nu het verleden centraal (wat is er misgegaan en wiens schuld is dat?). Dijstelbloem laat in zijn boek zien hoe wij, als burgers, in die reconstructie een tegenmacht kunnen ontwikkelen tegenover de verbeelding van het politieke establishment. Wij moeten hiervoor onze vaardigheid als publieke detectives ontwikkelen. Huub Dijstelbloem (1969) is hoogleraar filosofie van wetenschap en politiek aan de Universiteit van Amsterdam, en is als onderzoeker verbonden aan de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid. Samen met Willem Schinkel richtte hij het Instituut voor Publieke Verbeelding op. Hij was initiatiefnemer van Science in Transition en publiceerde verschillende boeken op het snijvlak van politiek, technologie en wetenschap.

Wil je het boek lezen?Het huis van Argus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Huub Dijstelbloem. Lezen Het huis van Argus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN