Een doorgaande lijn voor hoogbegaafde leerlingen

Een doorgaande lijn voor hoogbegaafde leerlingen - E. van Gerven | Tiliboo-afrobeat.com

...orgaande lijn van hoogbegaafde leerlingen biedt basisscholen een projectmatige aanpak voor het beleidsvormingsproces voor hoogbegaafden ... Atlas Contact Boek Template - Do not edit or delete ... ... . Behalve een beschrijving van het beleidsvormingsproces, wordt duidelijk gemaakt aan welke eisen een beleidsplan zou moeten voldoen, welke onderwijskundige keuzes daarbij gemaakt moeten worden en wat hiervan de consequenties in de praktijk zijn. voor leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften Continuering van het onderwijsleerproces voor kinderen met specifieke onderwijsbehoeften in de overgang van primair onderwijs naar voortgezet onderwijs Een doorgaande lijn PO - VO voor hoogbegaafde leerlingen Amersfoort, Enschede, juli 2006 Greet de Boer (CPS) Winny Bosch-Sthijns (IE-Quest) Voor een doorgaande lijn moet je daarom goed nadenken over mogelijkheden rond bijvoorbeeld hoekenwerk, dag-weektaken en vrije studieruimte. Daarnaast is het heel goed om schoolbreed na te de ... Checklist bij 'Een doorgaande lijn PO - VO voor ... ... . Daarnaast is het heel goed om schoolbreed na te de...

INFORMATIE

AUTEUR
E. van Gerven
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Een doorgaande lijn voor hoogbegaafde leerlingen.pdf

OMSCHRIJVING

Een doorgaande lijn van hoogbegaafde leerlingen biedt basisscholen een projectmatige aanpak voor het beleidsvormingsproces voor hoogbegaafden. Behalve een beschrijving van het beleidsvormingsproces, wordt duidelijk gemaakt aan welke eisen een beleidsplan zou moeten voldoen, welke onderwijskundige keuzes daarbij gemaakt moeten worden en wat hiervan de consequenties in de praktijk zijn. Tot slot wordt ingegaan op de implementatie van het beleid en komen randaspecten als externe voorlichting en begeleiding aan de orde.

Wil je het boek lezen?Een doorgaande lijn voor hoogbegaafde leerlingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E. van Gerven. Lezen Een doorgaande lijn voor hoogbegaafde leerlingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN