De consument is financieel bewusteloos . . . Nou en?

De consument is financieel bewusteloos . . . Nou en? - Rob Goedhart | Tiliboo-afrobeat.com

...sument is financieel bewusteloos . . . Nou en? 1e druk is een boek van Rob Goedhart ... Rob Goedhart - Managementboek.nl ... . ISBN 9789082023411 In 'Rijker leven' boden Jelle Bartels en Lambert Becks een toolkit om de lezers te laten ontdekken wat ze écht willen en hoe ze daarop hun leven kunnen inrichten. In dit boek gaat hij na of het erg is dat de consument 'financieel bewusteloos is' en welke invloed dat heeft op het leven van die consument. Automatisch wordt het dan een gids voor de financiële sector die op die 'bewuste ... Bedrijfsnaam - Contact ... . Automatisch wordt het dan een gids voor de financiële sector die op die 'bewusteloosheid' haar diensten aan zal kunnen passen om de consument (weer) écht van dienst te kunnen zijn. Consument is financieel bewusteloos... nou en. 16 april 2014; 3 reacties "Degene die zich als financieel adviseur profileert helpt de consument in eerste instantie om zijn wens of behoefte in kaart te brengen en daarvan de consequenties voor zijn geldzaken te laten inzien. Epiloog Al...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Goedhart
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De consument is financieel bewusteloos . . . Nou en?.pdf

OMSCHRIJVING

De consument is financieel bewusteloos . . . Nou en? 1e druk is een boek van Rob Goedhart. ISBN 9789082023411 In ‘Rijker leven’ boden Jelle Bartels en Lambert Becks een toolkit om de lezers te laten ontdekken wat ze écht willen en hoe ze daarop hun leven kunnen inrichten. Waarbij zij laten zien dat geld vaak een obstakel is of lijkt. Of beter gezegd: onze emoties of overtuigingen rondom geld.Niet zelden wordt zo’n obstakel opgeworpen door de financiële sector. Voor mensen in die sector is geld iets om meer geld van te maken. Ze vinden dan ook dat de consument hun redenaties daarover, hun ‘producten’ moeten gaan snappen. Terwijl het voor de gebruiker van geld vaak niet meer is dan een ruil- en rekenmiddel.Werk je in de financiële sector en wil je snappen dat de financiële bewusteloosheid voor de consument in het algemeen niet levensbedreigend is en dat die consument gewoon zijn leven wil leven? En wil je weten hoe je die consument daarbij – waar nodig - zal kunnen begeleiden? Dan is dit boek een must.

Wil je het boek lezen?De consument is financieel bewusteloos . . . Nou en? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Goedhart. Lezen De consument is financieel bewusteloos . . . Nou en? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN