Vroedvrouwencasuistiek

Vroedvrouwencasuistiek - L. van der Hulst | Tiliboo-afrobeat.com

...vertenties van Boink, Eindhoven op Marktplaats ... 100912906 - NLM Catalog Result ... ... anet.ua.ac.be ... vertenties van Boink, Eindhoven op Marktplaats. Bekijk het aanbod van Boink en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen! Vroedvrouwencasuïstiek: Innovatie binnen de eerstelijns verloskunde (Dutch Edition): 9789031330089: Medicine & Health Science Books @ Amazon.com 16 aanbiedingen in juni -Koop of Verkoop van der hulst op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenv...

INFORMATIE

AUTEUR
L. van der Hulst
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Vroedvrouwencasuistiek.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek wordt vroedvrouwen casuïstiek centraal gesteld als basis voor het formuleren van essentiële kenmerken van de verloskundige professie. De auteur van dit boek is uitgegaan van praktijkverhalen van vroedvrouwen. Daardoor is het mogelijk geworden om tot een integrale beschrijving te komen van extramurale verloskunde, waarin niet alleen de medisch-technische aspecten, maar ook relationele en psychosociale aspecten benoemd kunnen worden. Het is te vergelijken met de ontwikkeling van de huisartsgeneeskunde, die zich ook in eerste instantie ging baseren op de inhoud van het werk van huisartsen en niet op een soort compilatie van specialistisch-geneeskundige onderdelen. Kern van dit boek is de integrale vroedvrouwenzorg. Dit boek maakt duidelijk dat extramurale verloskunde slechts ten dele is af te leiden uit de intramurale verloskunde of uit de medische aspecten ervan.Analyses van vroedvrouwencasuïstiek vormen een goede ingang om tot theorievorming omtrent het beroep te komen. Wanneer dit gevolgd wordt door het systematisch verzamelen en analyseren van gegevens krijgt de eerstelijns verloskunde haar wetenschappelijke onderbouwing.Dit boek is zowel van belang voor de beroepsgroep van vroedvrouwen, als voor iedereen die betrokken is bij zwanger-schap, bevalling en kraambed.

Wil je het boek lezen?Vroedvrouwencasuistiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. van der Hulst. Lezen Vroedvrouwencasuistiek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN