Een School Op Mensenmaat

Een School Op Mensenmaat - Marc Mathyssen | Tiliboo-afrobeat.com

...ool Op Mensenmaat (Onbekende bindwijze). Hoe moet het op school tussen leerlingen, leerkrachten, directieleden? Wie in het spanningsveld tussen ... Meer straten op mensenmaat? | Innovatiesteunpunt ... ... Marc Mathyssen is een geweldige auteur. Download en lees het boek Een School Op Mensenmaat op onze website online.boek-durf.be. Helemaal vrij. U vindt Een School Op Mensenmaat in PDF, ePUB, MOBI. Bij organisaties faciliteer ik veranderingsprocessen met onder andere graphic facilitating.Afhankelijk van de situatie gebruik ik getekende humor, dat zorgt voor verlichting en ontmijnt. Wanneer je me erbij haalt als graphic recorder ... PDF Borgerhout Op Mensenmaat ... .Afhankelijk van de situatie gebruik ik getekende humor, dat zorgt voor verlichting en ontmijnt. Wanneer je me erbij haalt als graphic recorder, ook wel visueel tolken genoemd, worden ingewikkelde meetings opeens een stuk helderder. Ik teken het proces, verduidelijk met beelden wat er gezegd en bedoelt… Titel: Een school op mensenmaat. Status: dit item is beschikbaar Stock: 1/1 Referentie: MATHYSSEN Marc, Een school op m...

INFORMATIE

AUTEUR
Marc Mathyssen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Een School Op Mensenmaat.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe moet het op school tussen leerlingen, leerkrachten, directieleden? Wie in het spanningsveld tussen autonomie en verbinding staat, kan littekens en kwetsuren oplopen als hij niet het evenwicht vindt tussen 'erbij horen' en 'zichzelf zijn'. Op school kan het riskant of zelfs ongepast lijken om de eigen beleving ter sprake te brengen. Toch is het een belangrijke manier om zelfvertrouwen en een eigen identiteit op te bouwen. Een groep mensen kan pas echt als team functioneren wanneer elk individu ten volle tot zijn recht kan komen.Deze publicatie gaat over de persoonsgerichte benadering in het onderwijs. De uitgangspunten zijn de drie psychologische basisbehoeften die zowel voor de kinderen, de leerkrachten als de directieleden gelden: competentie, autonomie en relationele verbondenheid. Als deze drie basisbehoeften in het gedrang komen, dan ontstaat vaak 'tegengedrag'. Maar neemt de school ze ernstig, dan ontwikkelt zich een goed pedagogisch klimaat waarin iedereen kan groeien.

Wil je het boek lezen?Een School Op Mensenmaat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Mathyssen. Lezen Een School Op Mensenmaat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN