Voor Dummies - Office 2013 voor Dummies

Voor Dummies - Office 2013 voor Dummies - Wallace Wang | Tiliboo-afrobeat.com

...t Office 2016 voor Dummies leidt je stap voor stap langs de verschillende onderdelen van het Office-pakket ... Office 2013 voor Dummies - Wallace Wang | 9789043027533 ... ... . Maak je punt met Word, gebruik spreadsheets in Excel, geef overtuigende presentaties met PowerPoint, beheer je e-mail met Outlook en organiseer je gegevens met Access. Geschreven bij Voor Dummies - Office 2013 voor Dummies. Het ideale boek voor mensen die een overzicht willen over de volledige Office suite. Met de gekende opbouw van de 'for Dummies'-reeks. Maar voor mensen die al dagdagelijks gebruik maken van ... Office 2013 voor Dummies (e-Book) - Wallace Wang | Boeken.com ... . Met de gekende opbouw van de 'for Dummies'-reeks. Maar voor mensen die al dagdagelijks gebruik maken van Office is het te oppervlakkig en brengt het te weinig bij. Microsoft Office 2016 voor senioren voor Dummies 1e druk is een boek van Faithe Wempen uitgegeven bij Voor Dummies. ISBN 9789045353166...

INFORMATIE

AUTEUR
Wallace Wang
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - Office 2013 voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Word Office de baas en verbeter je productiviteit! Gelukkig heb je deze handige gids die je stap voor stap langs de verschillende onderdelen van het Office-pakket leidt. Maak je punt met Word, gebruik spreadsheets in Excel, geef overtuigende presentaties met Power Point, beheer je e-mail met Outlook en organiseer je gegevens met Access. En dat allemaal snel en eenvoudig! Wallace Wang is bestsellerauteur van tientallen computerboeken, waaronder Office voor Dummies en Programmeren voor Dummies. Om ook eens creatief met mensen om te gaan in plaats van met machines is Wallace ook stand-upcomedian.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - Office 2013 voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wallace Wang. Lezen Voor Dummies - Office 2013 voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN