TOEN & NU

TOEN & NU - Onbekend | Tiliboo-afrobeat.com

....nu wordt vernieuwd! Werkzaamheden van 8 - 22 juni ... Toen & Nu uit Harlingen - Advertenties op Marktplaats ... . Op maandag 22 juni 2020 wordt de vernieuwde Canon van Nederland gepresenteerd aan de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. 'Nu sal elckeen soeken onse vrient te wesen'. Delen van Java werden bezet, ... China werd aangedaan, en toen de Shogun van Japan in 1641 zijn land sloot voor buitenlanders, kreeg de VOC als enige toestemming om vanaf het eilandje Decima bij Nagasaki handel te blijven drijven. TOEN NU DAN wil als multidisciplinair project an ... Welkom op de site Toen Nu Dan , omdat we de vrijheid vieren... ... . TOEN NU DAN wil als multidisciplinair project antwoorden op deze vragen bieden. Film, toneel, muziek en dans monden uit in theatervoorstellingen in mei 2020. De scripts, teksten, composities en choreografie├źn geven inhoud ...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
TOEN & NU.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek geeft een korte bespreking van twintig beroemde monumenten uit diverse culturen. De gekozen monumenten zijn verdeeld over de antiek Egyptische cultuur (2: de trappiramide van Djoser en de tempel van Karnak), Assyrie (1), Israel (2: Masada en de tweede tempel), Kreta (het paleis van Knossos), Athene (2: Akropolis en Agora), Rome (4: o.a. het Colosseum), Engeland (2: o.a. de Tower van Londen), Amerika (1), Mexico (1), Peru (1), Cambodja (1), Pakistan (1) en Zimbabwe (1). Van ieder monument een kleurenfoto in zijn huidige staat en een transparant-blad met reconstructietekening die over de foto heen gelegd kan worden om een indruk te krijgen hoe het er vroeger uit zag. Een korte beschrijving van het monument en de bijbehorende cultuur moeten de foto verduidelijken.

Wil je het boek lezen?TOEN & NU in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen TOEN & NU Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN