Normalisatie van het ambtenarenrecht

Normalisatie van het ambtenarenrecht - Steven Jellinghaus | Tiliboo-afrobeat.com

...satie van het ambtenarenrecht 1e druk is een boek van S ... Ambtenarenrecht - Paulussen Advocaten ... .F.H. Jellinghaus uitgegeven bij Vakmedianet. ISBN 9789462155275 De kogel is door de kerk: de normalisatie van de rechtspositie van ambtenaren komt er aan. Het wetsvoorstel is aangenomen door de Eerste Kamer en treedt naar verwachting op 1 januari 2020 in werking. 'Normalisatie van het Ambtenarenrecht' door Steven Jellinghaus, Karen Maessen - Onze prijs: €23,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Sinds 1 januari 2020 hebben de meeste ambtenaren zoveel mogelijk dezelfde rechten als werknemers in het bedrijfsleven. Voor ambtenaren geldt dan het private arbeidsrecht. N ... Normalisering rechtspositie ambtenaren | VNG ... . Voor ambtenaren geldt dan het private arbeidsrecht. Net als voor werknemers in het bedrijfsleven altijd al het geval was. Dit staat in de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra). Normalisatie van het ambtenarenrecht | Steven Jellinghau...

INFORMATIE

AUTEUR
Steven Jellinghaus
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Normalisatie van het ambtenarenrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Normalisatie van het ambtenarenrecht 1e druk is een boek van S.F.H. Jellinghaus uitgegeven bij Vakmedianet. ISBN 9789462155275 De kogel is door de kerk: de normalisatie van de rechtspositie van ambtenaren komt er aan. Het wetsvoorstel is aangenomen door de Eerste Kamer en treedt naar verwachting op 1 januari 2020 in werking. Dit betekent dat de rechtspositie van ambtenaren ingrijpend wijzigt. Zij gaan van aanstelling naar arbeidsovereenkomst. Van rechtspositieregeling naar cao. Van bestuursrecht naar civiel recht. Sommige groepen ambtenaren verliezenhun ambtelijke status terwijl groepen werknemers plotseling ambtenaar worden. Van de ene op de andere dag zal het arbeidsrecht zich gaan uitstrekken over ambtenaren. Uitgangspunt daarbij is dat de meeste arbeidsverhoudingen bij de overheid uiteindelijk gelijk moeten zijn aan de verhoudingen in het bedrijfsleven.De praktijk kan niet anders dan anticiperen. Bij besluitvorming moet nu al rekening worden gehouden met de normaliseringsslag. De sociale partners zijn bezig met de voorbereidingen. Dit boek verschaft op vlotte wijze inzicht in de belangrijkste veranderingen en de gevolgen voor de praktijk. Onder andere bevat dit boek informatie over het nieuwe ambtenarenbegrip, het overgangsrecht, de verschillende rechtsstelsels, de nieuwe Ambtenarenwet, de gevolgen voor besluitvormingstrajecten, de voorbereiding van hetomzettingsmoment (van aanstelling naar arbeidsovereenkomst), de status van de rechtspositieregeling na 2020, het nieuwe procederen, de wijziging van het ontslagstelsel en de verandering van de positie van de vakbonden en de ondernemingsraad.

Wil je het boek lezen?Normalisatie van het ambtenarenrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Steven Jellinghaus. Lezen Normalisatie van het ambtenarenrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN