Aquablue hc14. de standard-island

Aquablue hc14. de standard-island - Hautiere | Tiliboo-afrobeat.com

...ue 14. de standard-island (Losbladig). De spanningen tussen de oorspronkelijke bewoners van Aquablue en de aardse kolonisten lopen hoe langer hoe ... Aquablue - D14 Standard Island - Hautière | 9789088105647 ... ... ... Categorie: Softcover Tags: Aquablue, De Standard-island, Régis Hautière, Reno, Uitgeverij Daedalus. Beschrijving Beschrijving. Inhoud De spanningen tussen de oorspronkelijke bewoners van Aquablue en de aardse kolonisten lopen hoe langer hoe meer op en de megawerf op het noordelijke pakijs van de aquamarijnen planeet onthult eindelijk zijn geheim. Op zoek naar artikelen van Reno? Artikelen van Reno koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Aq ... bol.com | Reno artikelen kopen? Alle artikelen online ... . Op zoek naar artikelen van Reno? Artikelen van Reno koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Aquablue 14 - De standard-island. Meer strips, graphic novels, comics en manga in de webshop en in onze winkel a/d Oudegracht in Utrecht. Aquablue hc1...

INFORMATIE

AUTEUR
Hautiere
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Aquablue hc14. de standard-island.pdf

OMSCHRIJVING

De spanningen tussen de oorspronkelijke bewoners van Aquablue en de aardse kolonisten lopen hoe langer hoe meer op en de megawerf op het noordelijke pakijs van de aquamarijnen planeet onthult eindelijk zijn geheim. Brengt dit de twee gemeenschappen dichter bij elkaar of is hier een nieuwe conflicthaard in de maak? Weer een probleem bij voor Nao die nu al de handen vol heeft op Ouvea waar hij het groeiende wantrouwen van de dorpelingen tegenover de aardse inwijkelingen moet zien te temperen, de jaloezie van Mi-Nuee tegenover Chiara moet zien in te dijken en de zucht naar wraak van Carlo moet zien te bekoelen.Nu zou hij de raad van Maurice Dupré goed kunnen gebruiken, maar Maurice maakt zich nuttig op aarde door zich op te werpen als een vurige verdediger van de wetten die de aardse migratie naar Aquablue regelen, tegen de belangen van de inhalige lobby’s in, want voor de lobby’s is het doel heilig en zij deinzen voor niets terug.

Wil je het boek lezen?Aquablue hc14. de standard-island in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hautiere. Lezen Aquablue hc14. de standard-island Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN