De Chirusa Hyperlink

De Chirusa Hyperlink - Dirk Vanderlinden | Tiliboo-afrobeat.com

...rusa Hyperlink is de vierde thriller van Dirk Vanderlinden rond de Vandiesel Company ... De Chirusa Hyperlink- Dirk VanderLinden 4 1/2 ster ... ... . De Chirusa Hyperlink is de spannende opvolger in de reeks van de Vandiesel Company, het supranationale team dat door verschillende overheden ingehuurd kan worden om kritieke situaties en problemen op te lossen waar officieel geen leger- of politie-eenheid kan of mag worden ingezet. De Chirusa Hyperlink. De Russische en Amerikaanse president ontmoeten elkaar voor het oog van de wereld om te tonen dat alles koek en ei is tussen de beide grootmachten. Op de achtergrond woedt echter een nieuwe Koude Oorlog, waarbij de Russen hun acht ... Ebook ePUB: De Chirusa Hyperlink - geschreven door Dirk ... ... . Op de achtergrond woedt echter een nieuwe Koude Oorlog, waarbij de Russen hun achterstand op het vlak van data- en dreigingsanalyse ten opzichte van de Amerikanen willen inhalen.Om ...

INFORMATIE

AUTEUR
Dirk Vanderlinden
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Chirusa Hyperlink.pdf

OMSCHRIJVING

De Russische en Amerikaanse president ontmoeten elkaar voor het oog vande wereld om te tonen dat alles koek en ei is tussen de beide grootmachten.Op de achtergrond woedt echter een nieuwe Koude Oorlog, waarbij de Russenhun achterstand op het vlak van data- en dreigingsanalyse ten opzichte van de Amerikanen willen inhalen.Om een versnelling hoger te schakelen, gaat het hoofd van de Russische Veiligheidsdienst in zee met een knappe Chinese spionne. Is dat een goede zet om zijn meesterlijke plan te doen slagen? En is de Chinese verleidster wel te vertrouwen?Tezelfdertijd stuurt de Huangdi Corporation uit Hangzhou haar directeurinternationale ontwikkelingen naar Europa. Maar waarom neemt die zijn intrekin het kasteel van Gaasbeek en vanwaar zijn interesse in de geuze vanbrouwerij Lindemans?

Wil je het boek lezen?De Chirusa Hyperlink in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dirk Vanderlinden. Lezen De Chirusa Hyperlink Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN