Weten in het hart

Weten in het hart - K. Gibbels | Tiliboo-afrobeat.com

...ek heet het Weten in het hart, en is een verzameling van teksten die dit idee uitwerken ... Het hart wint het nu wél van het verstand bij Arjen Robben ... ... . Het zegt eigenlijk alles. Het is een tijdloos en Universeel Weten dat in de Kern van iedereen is. Een onuitputtelijk Bron van waaruit ook mijn teksten tot uitdrukking gekomen zijn. De zon laat het hart God voelen Zodat jij je eigen Godsvonk weer kunt ervaren Als jij je eigen Godsvonk kunt ervaren Straal jij net als de zon En kan een mens met een hart van ijs bij jou komen warmen Als dat hart dan ook gesmolten is dan zijn jullie samen één grote zon En zo kan de één dan de ander laten smelten Zodat we in het heilige water van het weten kunnen zwemmen Met de zekerheid ... Dit alles nu wetend, kunnen wij er ons min of meer een voorstelling van maken hoe d ... Hart - Wikipedia ... ... Dit alles nu wetend, kunnen wij er ons min of meer een voorstelling van maken hoe de toekomst voor wereld en mensheid zal zijn. De atomische condities van onze ruimte veranderen, en zij wi...

INFORMATIE

AUTEUR
K. Gibbels
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Weten in het hart.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is geen boek dat je van het begin tot het eind moet, of zelfs: kunt, uitlezen. De afzonderlijke teksten hebben elk een eigen betekenis, een eigen boodschap. Weten in het hart is sterk op spiritualiteit gebaseerd, en wil een bijdrage leveren aan het innerlijke groeiproces van iedereen die voor de erin verwoorde kerngedachte ontvankelijk wil zijn. Wat is die kerngedachte? De alles omvattende Liefde, die nooit iets anders zal zijn dan Liefde.

Wil je het boek lezen?Weten in het hart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. Gibbels. Lezen Weten in het hart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN