Gelijke toegang tot de arbeid voor gehandicapten

Gelijke toegang tot de arbeid voor gehandicapten - A.C. Hendriks | Tiliboo-afrobeat.com

... toegang tot de arbeid voor gehandicapten gaat in op een hoogst actueel onderwerp waarover in Nederland nog nauwelijks is gepubliceerd! Centraal staat de rechtspositie van de sollicitant, in het bijzonder van sollicitanten met een handicap ... 'Verbied uitsluiting gehandicapten bij wet' | De Volkskrant ... . [Review of: A. Hendriks (2001) Gelijke toegang tot de arbeid voor gehandicapten]. / Steyger, E. In: Rechtsgeleerd magazijn Themis, 2001, p. 28-29. Research output: Contribution to Journal › Book/Film/Article review › Popular Gelijke toegang tot de arbeid voor gehandicapten; een grondrechtelijke en rechtsvergelijkende analyse Hendriks, A.C Link to publication Citation for published version (APA): Hendriks, A. C. (2000). Gelijke toegang tot de arbeid voor gehandicapten; een grondrechtelijke en rechtsvergelijkende analyse. Deventer: Kluwer. General rights Alzo Wij in overwe ... [Review of: A. Hendriks (2001) Gelijke toegang tot de ... ... .C Link to publication Citation for published version (APA): Hendriks, A. C. (2000). Gelijke toegang tot de arbeid voor gehandicapten; een grondrechtelijke en rechtsvergelijkende analyse. Deventer: Kluwer. General rights Alzo Wij in overweging genomen hebben, dat...

INFORMATIE

AUTEUR
A.C. Hendriks
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Gelijke toegang tot de arbeid voor gehandicapten.pdf

OMSCHRIJVING

Gelijke toegang tot de arbeid voor gehandicapten gaat in op een hoogst actueel onderwerp waarover in Nederland nog nauwelijks is gepubliceerd! Centraal staat de rechtspositie van de sollicitant, in het bijzonder van sollicitanten met een handicap. In hoeverre is de overheid volgens het recht op arbeid en het gelijkheidsbeginsel gehouden om maatregelen te nemen ter bevordering van de gelijke toegang tot de arbeid voor gehandicapten? Aan de orde komen onder meer de Wet op de (re)integratie arbeidsgehandicapten, de Wet op de medische keuringen en de Nederlandse non-discriminatiewetgeving, alsmede de bescherming die sollicitanten kunnen ontlenen aan de open normen van het (arbeids)overeenkomstenrecht.

Wil je het boek lezen?Gelijke toegang tot de arbeid voor gehandicapten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.C. Hendriks. Lezen Gelijke toegang tot de arbeid voor gehandicapten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN