Laura's bakery, het basisbakboek

Laura's bakery, het basisbakboek - Laura Kieft | Tiliboo-afrobeat.com

... kon dan ook niet uitblijven! In september 2016 verscheen haar eerste boek: Laura's Bakery - Het Basisbakboek ... bol.com | Laura's bakery, het basisbakboek, Laura Kieft ... ... . Precies een jaar later kwam Het Laura's bakery bakboek uit, met meer recepten voor geweldige taarten, koekjes en klein gebak, maar ook verrassende desserts en borrelhapjes. Het Laura's Bakery Basisbakboek Het Laura's Bakery Bakboek Het Borrelhapjes Bakboek Het Kinderbakboek. HANDIGE BAKTIPS. Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de ... The making of: Het Basisbakboek #3 - Laura's Bakery ... . Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager. Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk. De eerste twee receptprintables (suikerkoekjes en cupcakes) waren een gigantisch succes en daarmee d...

INFORMATIE

AUTEUR
Laura Kieft
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Laura's bakery, het basisbakboek.pdf

OMSCHRIJVING

Van ongeschreven bakregels tot de allerlekkerste taarten, koekjes en meer In dit boek staat de basis van het bakken centraal. In Het Basisbakboek heeft Laura Kieft - van hetpopulaire bakblog Laura's Bakery - haar beste basisrecepten verzameld. Daarnaast laat ze je zien dat je met eenvoudige variaties oneindig veel verschillende baksels op tafel kunt zetten. Laura geeft je de noodzakelijke basiskennis, handige baktips en andere ongeschreven bakregels zodat je vervolgens echt aan de slag kunt en met het grootste gemak een verrukkelijke vanillecake, smeuïge brownies, chocolate chip pindakaaskoekjes of een tiramisutaart maakt. Met Laura's overheerlijke recepten staat niets je in de weg om de show te stelen met de mooiste en lekkerste baksels uit eigen keuken. 'Laura is the baking queen van Nederland. Met enkel bloem, eieren, boter en een handvol andere ingrediënten weet zij altijd iets lekkers te maken. Dit boek is de bijbel voor iedere thuisbakker.' Pauline Weuring, uitpaulineskeuken.nl 'Laura laat met haar recepten zien dat bakken helemaal niet moeilijk is, maar vooral erg leuk en lekker!' Rutger van den Broek, rutgerbakt.nl (winnaar Heel Holland Bakt, seizoen 1)

Wil je het boek lezen?Laura's bakery, het basisbakboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laura Kieft. Lezen Laura's bakery, het basisbakboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN