Keukenlab

Keukenlab - Eke Mariën | Tiliboo-afrobeat.com

...lab (Hardcover). ALS JE BEGRIJPT WAT ER IN JE PANNEN GEBEURT, WORD JE VANZELF EEN BETERE KOK EN KRIJG JE MEER CONTROLE IN DE KEUKEN ... Keukenlab- word een betere kok door te koken met kennis ... ... .Met dit idee... Inleiding Keukenlab Of je nu een simpel eitje kookt of een stukje vis sous-vide gaart in een temperatuur gecontroleerd waterbad, in beide bereidingen gaat het om het stollen van eiwitten. Begrijp je hoe dat proces werkt, dan krijg je meer grip op wat je doet in de keuken en weet je aan welke knoppen je... Keukenlab van Eke Mariën en Jan Groenewold is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels b ... Gaggenau - Schram Keukenlab ... ... Keukenlab van Eke Mariën en Jan Groenewold is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren. Titel: Keukenlab | ISBN: 9789038805955 | Prijs: € 32,50 Keukenlab Kookboek van Eke Mariën en Jan Groenewold Recensie en Informatie. Als de redactie het boek geleze...

INFORMATIE

AUTEUR
Eke Mariën
DIMENSIE
6,7 MB
BESTANDSNAAM
Keukenlab.pdf

OMSCHRIJVING

ALS JE BEGRIJPT WAT ER IN JE PANNEN GEBEURT, WORD JE VANZELF EEN BETERE KOK EN KRIJG JE MEER CONTROLE IN DE KEUKEN.Met dit idee in hun achterhoofd schreven Eke Mariën en Jan Groenewold dit kookboek. Ze maken in begrijpelijke taal de wetenschap van het koken inzichtelijk en laten zien hoe je de beste resultaten bereikt in je eigen keukenlab. Van het bakken van luchtige briochebroodjes en perfecte friet tot het vangen van aroma's in sauzen en schuimen.Mariën en Groenewold nemen 15 processen die aan de basis liggen van het koken (zoals Maillard-reacties, karamellisatie, verdamping, emulgeren, oxidatie, etc.) onder de loep. De theorie achter deze processen wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden en recepten uitgelegd. Je leert zo precies hoe je je eigen kookresultaten kunt perfectioneren.

Wil je het boek lezen?Keukenlab in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eke Mariën. Lezen Keukenlab Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN