In 8 weken slank - Foodsisters

In 8 weken slank - Foodsisters - Janneke Koeman | Tiliboo-afrobeat.com

...ken is er al ruim 8 kg af!'' Voor Monic (53) was de maat vol ... Foodsisters - In het programma 'in 8 weken slank met de... ... . In September 2017 begon zij met de 8 weken slank menu's met als doel om voor Januari 10 kg te verliezen. En dat lukt haar met gemak. Maak kennis met onze '8 weken slank methode' en start met het verliezen van kilo's. Eet minder suiker en voel je fitter en energieker! Start vandaag een nieuwe, fittere levensstijl. Je bent het waard! Dit boek in een herzien uitgave van het kookboek dat bij het online programma in 8 weken slank met de Foodsisters wordt aangeboden. Dit is het nieuwe boek met meer dan 300 pagina's en nieuwe ... bol.com | In 8 weken slank - Foodsisters, Janneke Koeman ... ... . Dit is het nieuwe boek met meer dan 300 pagina's en nieuwe foodfoto's. 300 pagina's vol mooie foodfoto's en makkelijke weekmenu's 8 eenvoudige, lekkere, gezonde menu's minder suiker en koolhydraten op een makkelijke manier snelle bereiding ...

INFORMATIE

AUTEUR
Janneke Koeman
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
In 8 weken slank - Foodsisters.pdf

OMSCHRIJVING

Wil jij afvallen, mét een goed plan?Volg dan onze super makkelijke weekmenu’s.Al meer dan 10 jaar begeleiden de Foodsisters mensen bij het eten van minder koolhydraten. Al hun praktijk ervaring hebben ze gebundeld in één compleet en praktisch boek. Met veel informatie over afvallen en 8 makkelijk te volgen weekmenu’s.Minder koolhydraten en suiker eten, maar je weet niet hoe?Wij zijn super blij om te zien dat we op deze manier het afvallen voor veel mensen simpeler hebben gemaakt. Even niet hoeven denken wat je nu weer moet eten.Wat kan ik verwachten van de 'in 8 weken slank' methode?8 weken slank is hoe wij leven en slank zijn- en blijven ondanks dat we gezinnen hebben, partners hebben die werken, kinderen die spelen, sporten en vriendjes/ vriendinnetjes hebben én een snelgroeiend bedrijf hebben…HET IS LEUK, MAKKELIJK ÉN LEKKER!✔ Eenvoudige, lekkere, gezonde menu’s✔ Minder suiker, op een makkelijke manier✔ Snelle bereiding✔ Boodschappen gewoon verkrijgbaar in elke supermark✔ Kilo's verliezenMaak kennis met onze ‘8 weken slank methode’ en start met het verliezen van kilo’s. Eet minder suiker en voel je fitter en energieker!Start vandaag een nieuwe, fittere levensstijl. Je bent het waard!Dit boek in een herzien uitgave van het kookboek dat bij het online programma in 8 weken slank met de Foodsisters wordt aangeboden.

Wil je het boek lezen?In 8 weken slank - Foodsisters in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Janneke Koeman. Lezen In 8 weken slank - Foodsisters Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN