Het Boek

Het Boek - Fran Kusters | Tiliboo-afrobeat.com

...otste licht, de zon, beheerste de dag en het kleinere, de maan, beheerste de nacht ... De of het boeken? Welk lidwoord ... . Tegelijkertijd maakte God de sterren. 17 Hij plaatste de lichten aan de hemel om de aarde te verlichten, 18 dag en nacht aan te geven en het donker van het licht te scheiden. God zag dat het goed was. 19 Het werd avond en het werd weer morgen: de vierde dag. Welk lidwoord (de of het): "de boek" of "het boek", wij helpen je graag. Betekenis van boek: Bladzijdes die een geheel vormen waar je uit kan lezen.. 1 I ... Het Boek ... . Betekenis van boek: Bladzijdes die een geheel vormen waar je uit kan lezen.. 1 In het begin was het Woord en het Woord was bij God, en het Woord was God. 2 Het Woord was bij God in het begin. 3 Door het Woord is alles ontstaan en zonder het Woord is niets ontstaan van alles wat bestaat. 4 In het Woord was leven en het leven was het licht voor de mensen. 5 Het licht schijnt in de duisternis en de duisternis heeft he...

INFORMATIE

AUTEUR
Fran Kusters
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Boek.pdf

OMSCHRIJVING

Met mijn roman ''Het Boek'' neem ik de lezer mee naar verschillende plaatsen en laat hen zodanig kennis maken met Helsinki, Sint Petersburg, de Rode Zee, Iran, New York en Shangri-La.''Het boek'' vertelt zijn eigen verhaal en is dan ook de hoofdfiguur van deze fictieve roman.Alle personages en gebeurtenissen zijn ontsproten aan mijn fantasie.De locaties zijn plekken die ik persoonlijk bezocht dus in die zin kan er een biografische noot aanwezig zijn.Met deze roman heb ik het aangedurfd om een voorwerp 'anders' te bekijken, op dat ogenblik hield het voorwerp; ''Het boek'' op een ding te zijn.De benaming van mijn eerste en laatste hoofdstuk ''begin'' en ''einde'' heb ik bewust gekozen omdat hieruit een zekere naïviteit spreekt, dit leek mij toepasselijk daar ''het Boek'' zijn eigen verhaal vertelt, een verhaal zonder voorgeschiedenis, zonder voortzetting.

Wil je het boek lezen?Het Boek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fran Kusters. Lezen Het Boek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN