Verhoog je trillingsfrequentie

Verhoog je trillingsfrequentie - Penney Peirce | Tiliboo-afrobeat.com

...je trilling laag. Ben je opgewekt en zit je vol energie, dan is de trilling die je de wereld instuurt juist hoog ... Verhoog je trillingsfrequentie van Penney Peirce | Boek en ... ... . En dat is goed nieuws want door jouw positieve vibes trek je nog meer positiviteit aan en ligt de wereld aan jouw voeten. Met de 3 tips in dit artikel verhoog je jouw energetische vibratie in een handomdraai. Geschreven bij Verhoog je trillingsfrequentie. Als je niet wilt dat je leven veranderd, raad ik je af dit boek te kopen. Misschien kwam het boek van Penney voor mij precies op het juiste moment. Met het loslaten van je negatieve ge ... Je Vibratie Verhogen! 14 manieren om dit te doen! ... . Misschien kwam het boek van Penney voor mij precies op het juiste moment. Met het loslaten van je negatieve gevoelsgewoonten, zoals ze dat zo mooi beschrijft, was ik al klaar. Wanneer je leert loslaten, verhoogt je frequentie als vanzelf. 5. Eet natuurlijke producten, en vermijd bewerkt voedsel Ook voedingswaren hebben een eigen trillingsfrequentie. Voedsel dat leeft, zoals verse groenten en fruit, hebben meteen een positief effect op je trillingsfr...

INFORMATIE

AUTEUR
Penney Peirce
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Verhoog je trillingsfrequentie.pdf

OMSCHRIJVING

Iedereen heeft een persoonlijke trillingsfrequentie die onthult wie je bent. De energiewereld van onze geest, gedachten en emoties wordt vaak over het hoofd gezien, terwijl werkelijk alles in het leven doordrongen is van vibrerende energie. In dit opmerkelijke boek laat Penney Peirce niet alleen zien hoe je je persoonlijke trillingsfrequentie kunt vaststellen, maar ook hoe je die kunt verhogen. Door het vinden van je 'kernfrequentie' - de hoogst haalbare, meest natuurlijke persoonlijke vibratie - ben je in staat een helder bewustzijn te bewaren, weerstanden te verminderen en nieuwe talenten te ontplooien. Een verhoogde trillingsfrequentie brengt je in een nieuwe realiteit: je verbetert je relaties, vindt creatieve oplossingen voor bestaande problemen en bereikt een geheel vervuld leven.

Wil je het boek lezen?Verhoog je trillingsfrequentie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Penney Peirce. Lezen Verhoog je trillingsfrequentie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN