Motivatie binnenstebuiten

Motivatie binnenstebuiten - Huub Nelis | Tiliboo-afrobeat.com

...e Binnenstebuiten is een boek vol prikkelende verhalen, fascinerende theorie, hardnekkige mythes en bewezen feiten, geïllustreerd met vele concrete voorbeelden en interviews met schooldirecteuren, managers van grote bedrijven, wetenschappers, coaches, docenten en natuurlijk met jongeren zelf ... Motivatie binnenstebuiten eBook door Huub Nelis ... ... . motivatie - het gevoel dat het moet van iemand anders - zelfs ondermijnend werken." Hoe past motivatie in het onderwijs? "Leerlingen hoeven niet alles leuk te vinden. Sommige dingen moet je gewoon leren omdat het nuttig is voor later. Uiteraard helpt het wel als je weet waarom je iets leert. Motivatie kan Motivatie binnenstebuiten: Motivatie Binnenstebuiten is het resultaat van een zoektocht naar het geheim achter gemotiveerde pubers, enthousiaste leerli ... Motivatie binnenstebuiten | Nelis, Van Sark ... ... . Sommige dingen moet je gewoon leren omdat het nuttig is voor later. Uiteraard helpt het wel als je weet waarom je iets leert. Motivatie kan Motivatie binnenstebuiten: Motivatie Binnenstebuiten is het resultaat van een zoektocht naar het geheim achter gemotiveerde pubers, enthousiaste leerlingen en gedreven studenten. Om daarach-ter te komen spraken Nelis en Van...

INFORMATIE

AUTEUR
Huub Nelis
DIMENSIE
8,6 MB
BESTANDSNAAM
Motivatie binnenstebuiten.pdf

OMSCHRIJVING

SAMENVATTINGHoe maak je jongeren enthousiast en hoe krijg je ze in beweging?De langverwachte opvolger van de bestseller Puberbrein Binnenstebuiten. Hoe raken jongeren gemotiveerd om iets te willen en te bereiken? De een lijkt niets te willen, de ander wil juist van alles tegelijk en kan maar niet kiezen. Jongeren zijn onderling heel verschillend. De vraag wat iemand motiveert is dus ook heel persoonlijk. In hun nieuwe boek Motivatie Binnenstebuiten gaan bestsellerauteurs Huub Nelis en Yvonne van Sark op zoek naar de werking van motivatie.Jongeren zijn onderling heel verschillend. Tijdens de adolescentie, tussen hun 10e en 25e, moeten jongeren er geleidelijk achter komen wat goed bij hen past. Dat begint al in groep 8 en gaat door tot aan de eerste baan.Veel mensen willen weten hoe ze intrinsieke motivatie bij jongeren kunnen verhogen. Intrinsieke motivatie lijkt iets ongrijpbaars, want je kunt het niet bij iemand anders afdwingen. De kunst is om jongeren op een dusdanige manier te begeleiden en te inspireren dat ze uit zichzelf in beweging komen. Hierbij gelden verschillende basisprincipes, die in dit boek op toegankelijke wijze aan de orde komen. Of je nu geconfronteerd wordt met een klas vol leerlingen die er geen zin in hebben of met een zoon of dochter die het liefst op de bank zit; dit boek geeft interessante inzichten en tips.Motivatie Binnenstebuiten is een boek vol prikkelende verhalen, fascinerende theorie, hardnekkige mythes en bewezen feiten, geïllustreerd met vele concrete voorbeelden en interviews met schooldirecteuren, managers van grote bedrijven, wetenschappers, coaches, docenten en natuurlijk met jongeren zelf.Dit boek bevat meer dan 100 concrete tips om jongeren te helpen hun motivatie te ontdekken en geeft een scherp beeld van de huidige jongerenwereld. Een praktisch en beeldend boek voor ouders, docenten op alle niveaus, stagebegeleiders, leermeesters en managers.

Wil je het boek lezen?Motivatie binnenstebuiten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Huub Nelis. Lezen Motivatie binnenstebuiten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN