Inzicht in overdracht en tegenoverdracht

Inzicht in overdracht en tegenoverdracht - Anita de Nennie | Tiliboo-afrobeat.com

...in overdracht en tegenoverdracht (Paperback) ... Inzicht in overdracht en tegenoverdracht van Anita de ... ... . Wie inziet hoe ingrijpend het effect van gevoelsoverdracht op persoonlijke relaties kan inwerken,... INZICHT IN OVERDRACHT EN TEGENOVERDRACHT.indb 53 22-05-15 10:46. INZICHT IN OVERDRACHT EN TEGENOVERDRACHT 54 persoonlijkheid. Natuurlijk dacht hij in eerste instantie dat dit zijn eigen gevoelens waren, maar hij ontdekte een heel belangrijk ding: als hij zijn Overdracht en Tegenoverdracht (waar hij/ hem/ man staat, kan ook zij/ haar/ vrouw gelezen worden) Er is sprake van Overdracht wanneer iemand de ander anders ziet dan die werkelijk is. Dit ligt aan de manier waarop diegene de b ... OVERDRACHT EN TEGENOVERDRACHT | Coach Counsellor Gouda - Gouda ... . Dit ligt aan de manier waarop diegene de buitenwereld waarneemt, hoe die het ziet en niet wat die ziet. 'Inzicht in overdracht en tegenoverdracht' door Anita de Nennie - Onze prijs: €25,50 ...

INFORMATIE

AUTEUR
Anita de Nennie
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Inzicht in overdracht en tegenoverdracht.pdf

OMSCHRIJVING

Wie inziet hoe ingrijpend het effect van gevoelsoverdracht op persoonlijke relaties kan inwerken, kan ook stilstaan bij de effecten van de eigen overdracht op anderen. Dit toegankelijke boek laat zien hoe overdracht en tegenoverdracht zich voordoen in onze dagelijkse levens en in professionele begeleidingsrelaties.Overdracht en tegenoverdracht spelen een prominente rol in veel relaties. Iedereen heeft ermee te maken, op een manier die emotioneel diep kan ingrijpen. Bij overdracht draag je onbewust oude gevoelens over op de ander. Je vult voor de ander in hoe die zich voelt tegenover jou. Bij tegenoverdracht gebeurt het omgekeerde: de ander draagt zijn oude gevoelens onbewust over op jou, vult in en bepaalt daardoor hoe jij je voelt tegenover hem. Deze gevoelens kunnen bedrieglijk en verwarrend zijn. Bewustwording van wat anderen met jou doen en wat jij doet met anderen helpt om je los te maken, je te bevrijden, van door hen opgelegde gevoelens en emoties die je bij jezelf vandaan halen.In dit boek wordt aan de hand van het web aan relaties dat zich ontspint tussen een groep mensen duidelijk wat overdracht en tegenoverdracht inhoudt, hoe het zich in het dagelijks leven voordoet, wat de gevolgen kunnen zijn als je het niet herkent en wat er mogelijk is wanneer je dat wel gaat doen. Ten slotte wordt inzichtelijk hoe je door middel van bewustwording, communicatie en visualisatie stoorzenders van anderen kunt onderkennen en bespreken.

Wil je het boek lezen?Inzicht in overdracht en tegenoverdracht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anita de Nennie. Lezen Inzicht in overdracht en tegenoverdracht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN