Gids voor vrouwen met ADHD

Gids voor vrouwen met ADHD - Terry Matlen | Tiliboo-afrobeat.com

...voor vrouwen met ADHD biedt praktische tips en tools om thuis, op het werk en in relaties meer balans te vinden ... Gids voor vrouwen met ADHD - Bibliotheek.nl ... . Alle gebieden waarop vrouwen met ADHD problemen ondervinden, komen aan bod: relaties, zintuigelijke gevoeligheden, boodschappen doen, moederschap, sollicitatiegesprekken en het omgaan met overweldigende emoties en hormonen. Met zeer veel praktische tips én ruimte voor zelfacceptie. Kortom, wij zijn zeer enthousiast, net als de Amerikaanse ADHD-goeroe's Rusell Barkley en Ed Hallowell. Eén klein minpuntje: ADD wordt even terloops genoemd, met wat kleine verschillen met ADHD, maar verder komt ... bol.com | ADHD bij vrouwen | 9789026517419 | Patricia O ... ... . Eén klein minpuntje: ADD wordt even terloops genoemd, met wat kleine verschillen met ADHD, maar verder komt het niet apart ter sprake. Gids voor vrouwen met ADHD, Terry Matlen Gids voor vrouwen met ADHD - MATLEN. ids voor vrouwen met ADHD staat bol van wijsheid, praktische tips, humor en inzicht. Terry Matlen is een ware veteraan op het geb...

INFORMATIE

AUTEUR
Terry Matlen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Gids voor vrouwen met ADHD.pdf

OMSCHRIJVING

Verdwaal jij soms in je eigen wereld? Is jouw leven vaak een chaos? Worstel jij om zonder kleerscheuren de dag door te komen? Lukt het je geregeld niet om dingen voor elkaar te krijgen? En al helemaal niet om dat op tijd te doen? Dan is dit boek voor jou.De Gids voor vrouwen met ADHD biedt praktische tips en tools om thuis, op het werk en in relaties meer balans te vinden. Alle gebieden waarop vrouwen met ADHD problemen ondervinden, komen aan bod: relaties, zintuigelijke gevoeligheden, boodschappen doen, moederschap, sollicitatiegesprekken en het omgaan met overweldigende emoties en hormonen.Terry Matlen is psychotherapeut, consultant, schrijver en coach en heeft de enorme klus geklaard om alles wat we weten over ADHD bij vrouwen bijeen te brengen. De levendige voorbeelden en praktische adviezen van vrouwen met ADHD helpen je om de chaos te overwinnen, meer te focussen en het beste uit je zelf te halen!

Wil je het boek lezen?Gids voor vrouwen met ADHD in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Terry Matlen. Lezen Gids voor vrouwen met ADHD Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN