De nieuwe assessmentgids

De nieuwe assessmentgids - Wim Bloemers | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij De nieuwe assessmentgids / deel een oefenboek ... De nieuwe assessmentgids - Wim Bloemers. Zoekeenboek.nl ... . Prima boek. Hoofdstuk over cijferreeksen is erg goed en dankzij dit hoofdstuk snap ik eindelijk hoe ik deze opgaven moet aanpakken. Ook goede tips over analogieën. Daarmee kan je echt je strategie verbeteren en een hogere score bereiken. Maar andere delen zijn wat langdradig. De nieuwe assessmentgids / deel een oefenboek. In Nederland worden jaarlijks meer dan 500.000 mensen psychologisch getest. Met behulp van deze ... De nieuwe assessmentgids - Wim Bloemers - Ambo|Anthos ... .000 mensen psychologisch getest. Met behulp van deze volledig... De 'nieuwe assessmentgids' wil niet vanuit een 'tegencultuur' de testen en andere instrumenten verslaan. Wat zij wel beoogt is een kandidaat voor te bereiden op een assessment ('net een schriftelijke cursus', meldt de inleider). Daartoe is het boek toegankel...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim Bloemers
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De nieuwe assessmentgids.pdf

OMSCHRIJVING

In Nederland worden jaarlijks meer dan 500.000 mensen psychologisch getest. Met behulp van deze volledig herziene editie van Het psychologisch onderzoek kunt u zich voorbereiden op alle mogelijke psychologischetests en assessmentopdrachten. Het boek geeft antwoord op de volgende vragen: wat is een test en aan welke eisen moet deze voldoen? Wat wordt er tijdens een testprocedure van u verwacht en wat zijn uw rechten? Daarnaast leert u de principes van veel gebruikte intelligentietests kennen, komt u te weten hoe een persoonlijkheidsvragenlijst of integriteitsvragenlijst werkt en leert u om te gaan met verschillende soorten vragen die u kunt verwachten tijdens een gesprek.De nieuwe assessmentgids is sterk leergericht en wil vooral vaardigheden en inzicht bijbrengen.

Wil je het boek lezen?De nieuwe assessmentgids in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim Bloemers. Lezen De nieuwe assessmentgids Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN